2023/2024 -35 %

Ortovox Free Rider 26 S 26 růžová

Kód: 4682000005
Dostupné velikosti
26
Barva: růžová
3 444 Kč 5 299 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme ve čtvrtek 16. 5. 2024

ORTOVOX FREE RIDER 26S  je určen jak pro lyžaře, tak pro snowboardisty, kteří chtějí batoh na ty nejnáročnější sjezdy. Batoh má možnost vložení certifikovaného chrániče páteře Clasp Spine Protector. Na batoh připevníš vše, co potřebuješ i na extrémní freeride sjezdy včetně lana a 2 cepínů. Vysoce odolný a pohodlný batoh, který ti bude sedět jako ulitý i ve vysokých rychlostech. Díky stahovacímu systému Clasp Flex Belt, který utáhneš jedním pohybem, se batoh stane tvojí součástí a nevyvede tě tak z rovnováhy – batoh dokonale obepne tvá záda.

Možnosti připevnění vybavení

Vše důležité má své místo a vybavení pomocí jednoduchých systémů snadno připevníš i sundáš. Zároveň batoh nemá žádné zbytečné popruhy, o které se můžeš zachytit při jízdě v lese.

  • lyže/snowboard
  • sněžnice
  • 2 cepíny
  • lano
  • hole
  • přilba

Přehledné a praktické kapsy

Batoh ORTOVOX FREE RIDER 26S má několik praktických kapes:

  • Do hlavní komory se dostaneš přes záda. Jednoduše položíš batoh čelem do sněhu a otevřeš jako kufr – vše je přehledně vidět. Nalezneš zde přihrádku na rezervoár vody a výstup na hadičku, která vede do ramenního popruhu. Komora je dostatečně prostorná na vybavení, které potřebuješ udržet v suchu. Do hlavní komory se dostaneš i praktickým zipem zvrchu batohu.
  • Druhá komora slouží jako bezpečnostní lavinová kapsa. Jsou zde kapsy na lavinové vybavení – list lopaty, rukojeť lopaty a sondu. Mokré vybavení je tak oddělené od zbytku věcí. Kapsa má úmyslně oranžová poutka zipů, aby byla ihned na očích v případě nouze. Nalezneš zde také malou kapsičku a Emergency Card. 
  • Třetí komora slouží k odkládání „aktivního vybavení“ - rukavice, čepice, kukla, brýle a další. Vybavení je po ruce a nemusíš otevírat celý batoh.
  • Dále je na batohu kapsička na bederním pásu, která je vhodná na mobil, kameru nebo fotoaparát. 
  • Ve spodní části batohu je možnost uchytit přilbu.  

Pro vášnivé freeridery

Batoh pro milovníky freeride a backcountry. ORTOVOX FREE RIDER 26S je promyšlen do posledního detailu a bez kompromisů. Možnost vložení komfortního páteřového chrániče, pevné držení batohu na těle, možnost uchycení lana a cepínů , velký objem a odolné materiály. Kombinace vlastností, které ještě více vylepší už tak dokonalý pocit z jízdy v prašanu.

Ortovox

Ortovox se specializuje na vývoj a výrobu lavinového vybavení a velmi kvalitního oblečení do hor (skitouring, hiking). Je známá zejména díky svým spolehlivým lavinovým vyhledávačům, inovativním lavinovým batohům s airbagem a vysoce funkčním a odolným oblečením.

Produkty Ortovox

Instagram

Strpení prosím…