2023/2024 -40 %

Dynafit Speed 20 Backpack 20 tyrkysová/tmavě modrá

Kód: 08-0000049010
Více informací
Dostupné velikosti
20
Barva: tyrkysová/tmavě modrá
2 100 Kč 3 500 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Dostupnost na dotaz

Kompaktní, lehký a přesto máte vše, co potřebujete: Batoh Speed 20 je první volbou pro náročné cestovatele. Se svým objemem 20 l a chytrými funkcemi nabízí všemožný prostor pro vaši výbavu, a přesto na zádech nenesete ani gram navíc, což dodává stoupání skvělou efektivitu.

Kompaktní, lehký a přesto máte vše, co potřebujete: Batoh Speed 20 je první volbou pro náročné cestovatele. Se svým objemem 20 l a chytrými funkcemi nabízí všemožný prostor pro vaši výbavu, a přesto na zádech nenesete ani gram navíc, což dodává stoupání skvělou efektivitu. Anatomicky tvarovaná záda a ramenní popruhy nabízejí působivé pohodlí a prodyšnost, takže jste vždy dobře odvětraní a můžete se zakopat, abyste ze sebe vydali všechno.

Oděruvzdorný ripstop nylon poskytuje potřebnou odolnost při kontaktu se skalami v náročném terénu. Pro organizaci a rychlý přístup k vašemu vybavení je Speed 20 vybaven inteligentně naplánovanými přihrádkami: Uvnitř batohu se nachází přihrádka na sondu a lopatu, takže když půjde do tuhého, budete připraveni vyrazit bez dlouhého hledání. Kromě toho je model vybaven osvědčenou bezpečnostní schránkou, což je přihrádka přístupná z vnější strany, která je ideální pro rychlé uložení předmětů, jako jsou například mačky.

Mezi další funkce patří osvědčený systém pro přenášení lyží s poutkem a háčkem, odnímatelný držák na láhev, abyste měli tekutiny vždy po ruce, a praktická vodotěsná kapsa uvnitř hlavní komory na věci, které by neměly zmoknout. Batoh Speed 20 doplňují možnosti uchycení helmy a cepínu a nastavitelný hrudní popruh. Speed 20 - efektivita při výstupu.

Dynafit

Dynafit je značka s bohatou historií v outdoorovém průmyslu. Je proslulá svým vysoce kvalitním skialpinistickým vybavením a mezi outdoorovými nadšenci je oblíbená již řadu let. Jejich výrobky jsou navrženy precizně a inovativně, takže jsou spolehlivou volbou pro každé dobrodružství.

Produkty Dynafit

Instagram

Strpení prosím…