2023/2024 -35 %

Ortovox Haute Route 32 32 modrá

Kód: 4648400004
Dostupné velikosti
32
Barva: modrá
3 374 Kč 5 190 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Dostupnost na dotaz

HAUTE ROUTE existuje téměř od počátku vzniku skialpinismu. Naše trvanlivá klasika je ideální pro delší lyžařské výlety.

Díky materiálu Cordura®, dvouvrstvému polyamidu 420D Oxford bez PFC a PU zátěru na všech tkaninách je naše HAUTE ROUTE 32 extrémně odolná proti oděru a vodě. Tento batoh perfektně sedí díky šňůrám pro kontrolu zátěže a ergonomicky tvarovanému zádovému systému O-Flex-2 se stabilizátorem ve tvaru písmene S, který rovnoměrně rozkládá váhu mezi boky a ramena i při delším nošení. Bederní ploutve se spojují uvnitř zádového systému, takže pohodlně a plynule obepínají tělo. 

Díky většímu objemu má HAUTE ROUTE 32 prostor pro vše, co můžete potřebovat. Prostorná hlavní přihrádka je přístupná z horní a zadní části, což znamená, že veškerý obsah batohu bude snadno přístupný, zatímco samostatná bezpečnostní přihrádka poskytuje rychlý přístup k nouzovému vybavení. Díky uchycení lana na víku můžete sbalit a vybalit lano, aniž byste museli batoh otevírat. Kromě úchytu na skoby, úchytu na cepín a turistické hole a pevné síťky na helmu jsou zde také úchyty například na snowboard. Lyže lze připevnit buď klasickou, nebo diagonální metodou.

Bez ohledu na délku a náročnost túry vás HAUTE ROUTE 32 dobře vybaví na jakoukoli vícedenní túru.

Ortovox

Ortovox se specializuje na vývoj a výrobu lavinového vybavení a velmi kvalitního oblečení do hor (skitouring, hiking). Je známá zejména díky svým spolehlivým lavinovým vyhledávačům, inovativním lavinovým batohům s airbagem a vysoce funkčním a odolným oblečením.

Produkty Ortovox

Instagram

Strpení prosím…