2023/2024 -40 %

Dynafit Radical 30+ Backpack W 30 tyrkysová/tmavě modrá

Kód: 08-0000049029
Dostupné velikosti
30
Barva: tyrkysová/tmavě modrá
2 700 Kč 4 500 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Dostupnost na dotaz

Pohodlný a mimořádně všestranný: dámský skialpinistický batoh Radical 30+ se díky velkému prostoru, perfektnímu padnutí a inteligentním funkcím skvěle osvědčí při jednodenních i vícedenních túrách. Univerzální batoh bez kompromisů. Převlečení, lopata, sonda, jídlo a svačina - na lyžařskou túru musíte mít s sebou trochu vybavení. A to vše musí být uloženo tak, aby vás neomezovalo v pohybu a vy jste měli okamžitý přístup k tomu, co potřebujete.

Batoh Radical 30+ s voděodolnými vnějšími materiály bez PFC je pohodlným a inteligentním společníkem na každou lyžařskou túru. Prostorná hlavní komora je přístupná shora pomocí rolovacího otvoru a zezadu. Díky tomu budete mít během túry vše rychle po ruce. Rolovací uzávěr vám pomůže flexibilně zvětšit objem batohu, například pokud potřebujete více úložného prostoru na přenocování na chatě. Batoh Radical 30+ je navíc vybaven samostatnou bezpečnostní přihrádkou, která zaručuje bleskový přístup k nouzovému vybavení, když se v případě nouze počítá každá vteřina.

Velkorysá kapsa na příslušenství s karabinou na klíče a samostatné oddělení s fleecovou podšívkou nabízí prostor pro lyžařské brýle, cennosti a další drobné nezbytnosti. K dispozici máte dvě možnosti uchycení lyží: Pomocí háčků DYNAFIT Ski Hooks, diagonálně na zadní straně batohu nebo na bocích pomocí kompresních popruhů. Vaše přilba a dvě cepíny mají také svůj vlastní domov na vnější straně batohu. Navzdory komplexní výbavě nebyl batoh ochuzen o své pohodlí: Specifický dámský střih dodává komfort díky předtvarovanému zádovému systému, který se přizpůsobuje přirozenému tvaru páteře.

To umožňuje optimální rozložení zátěže mezi dvoudílný bederní pás a ergonomické ramenní popruhy. Batoh sedí bezpečně, stabilně a zůstává také pohodlný. Nic se netřese ani neklouže a vy můžete přesně provádět zatáčky i v náročném backcountry terénu. Batoh Radical 30+ - Váš parťák pro každý (skialpinistický) den.

Dynafit

Dynafit je značka s bohatou historií v outdoorovém průmyslu. Je proslulá svým vysoce kvalitním skialpinistickým vybavením a mezi outdoorovými nadšenci je oblíbená již řadu let. Jejich výrobky jsou navrženy precizně a inovativně, takže jsou spolehlivou volbou pro každé dobrodružství.

Produkty Dynafit

Instagram

Strpení prosím…