2023/2024 -35 %

Salewa Ortles Hyb Twr Jacket M 46/S modrá

Kód: 00-0000028720
Dostupné velikosti
46/S
48/M
50/L
52/XL
54/XX
Barva: modrá
4 063 Kč 6 250 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme v pátek 17. 5. 2024

Alpské cesty na skále, sněhu, ledu a ve smíšeném terénu v Dolomitech nebo jinde ve světě jsou podstatou technického horolezectví. Tvrdá práce znamená, že tělo produkuje teplo, zatímco vystavení povětrnostním vlivům přináší riziko prochladnutí.

Tato aktualizovaná verze naší ikonické bundy Ortles Hybrid TirolWool Responsive je navržena s osvědčenou hybridní konstrukcí. Lehká izolační vrstva je vyrobena z prodyšné a pružné softshellové tkaniny Durastretch se složením polyamid/vlna. Strategicky umístěné zateplené oblasti vycpané materiálem TirolWool® Responsive podporují přirozený mechanismus termoregulace těla a udržují teplo v těle. Materiál TirolWool® Responsive je vyroben z lokální vlny z tyrolských ovcí obohacené o inovativní minerály Responsive a poskytuje izolaci i za mokra. Na míru šitá, vzadu nastavitelná zateplená kapuce dodává další ochranu. Když bundu nepoužíváte, schováte ji do integrované kapsy Pack-it.

Jako styl Salewa Committed má tato bunda povrchovou úpravu DWR (Durable Water Repellent) bez PFC, zatímco tkanina Durastretch má 22% podíl merino vlny, obrácené ke straně kůže.

Naše nejuniverzálnější horolezecká zateplená bunda - pro vynikající volnost pohybu a termoregulaci.

Salewa

Značka Salewa, byla založena v roce 1935 v německém Mnichově. Původně se specializovala na kožené výrobky, postupně však svůj sortiment rozšířila o outdoorové oblečení, obuv a vybavení. V průběhu let se značka Salewa neustále vyvíjela a přizpůsobovala měnícím se potřebám outdoorových nadšenců.

Produkty Salewa
  • Pohlaví
    Muži
    Věk
    Dospělí
    Délka rukávu
    Dlouhý
    Vyhřívání
    Ne

Instagram

Strpení prosím…