Salewa Ortles Hyb Rds Dwn W Jacket 44/38 červená

Kód: 00-0000028459
Dostupné velikosti
40/34
42/36
44/38
46/40
Barva: červená
5 525 Kč 8 500 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme v pátek 17. 5. 2024

Horolezectví je činností která často vyžaduje střídání extrémních fyzických výkonů s chvílemi relativního klidu, a to může za chladného počasí komplikovat udržování tepelné rovnováhy. S tím ale pomůže funkční, anatomicky navržená zateplovací bunda Ortles RDS Down Hybrid speciálně vyvinutá pro střídání úrovní aktivity za chladu.

Bunda je navržena tak, aby anatomicky vyhovovala a poskytovala dostatečné teplo ale zároveň bránila přehřívání se. Ty nejdůležitější oblasti – hruď, břicho a paže – jsou izolovány 90/10 750 cuin kachním prachovým peřím s certifikátem RDS. Tam, kde je potřeba slabší izolace ale pevnější materiál – například v ramenou – je použita odolná a prodyšná látka 100-gram Tirol Wool Responsive. Oblasti největšího pocení, tedy na zádech a v podpaží, jsou vycpány vlněnou látkou Polartec Alpha Direct Wool, která umožňuje rychlé odvádění vlhkosti a tělesného tepla. Všechno tohle zateplení je obaleno ve větruvzdorném a vodoodpudivém ripstopovém nylonu, který udržuje teplo uvnitř a chrání před vnější vlhkostí.

Bunda je designem Salewa Committed: kromě dodržování přísných nezávisle auditovaných standardů sociální a environmentální zodpovědnosti obsahuje jen prachové peří odpovídající standardu Responsible Down Standard (RDS).

Naše nejpropracovanější zateplení pro horolezce.

Salewa

Značka Salewa, byla založena v roce 1935 v německém Mnichově. Původně se specializovala na kožené výrobky, postupně však svůj sortiment rozšířila o outdoorové oblečení, obuv a vybavení. V průběhu let se značka Salewa neustále vyvíjela a přizpůsobovala měnícím se potřebám outdoorových nadšenců.

Produkty Salewa
  • Pohlaví
    Ženy
    Věk
    Dospělí
    Délka rukávu
    Dlouhý
    Vyhřívání
    Ne

Instagram

Strpení prosím…