2023/2024 -35 %

Salewa Ortles Hyb Rds Dwn M Jacket 50/L modrá

Kód: 00-0000028458
Dostupné velikosti
46/S
48/M
50/L
52/XL
Barva: modrá
5 525 Kč 8 500 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme v pátek 17. 5. 2024

Bunda postavená tak aby vydržela i divoké ledopády Val Travenanzes nebo ledovec Marmolada. Tato funkční, pánské anatomii přizpůsobená péřová bunda je speciálně navržena pro aktivity, které vyžadují střídání vysokého výkonu s krátkodobým klidem za extrémně chladného počasí.

Bunda Ortles RDS Down Hybrid kombinuje tlustou vrstvu 90/10 prachového peří s plnivostí 750 u těla, hybridní zateplení TirolWool® Responsive u ramen a rukávů a vlněnou směs Polartec® Alpha® Direct wool ve středu zad a v podpaží. Všechno tohle zateplení je obaleno ve větruvzdorném a vodoodpudivém ripstopovém nylonu, který udržuje teplo uvnitř a chrání před vnější vlhkostí. Bunda Ortles Hybrid RDS Down se navíc perfektně vejde pod další svrchní vrstvu jako například naši bundu Ortles Gore-Tex® Pro Stretch.

Toto je design Salewa Committed: kromě dodržování přísných nezávisle auditovaných standardů sociální a environmentální zodpovědnosti obsahuje jen prachové peří odpovídající standardu Responsible Down Standard (RDS)

Naše nejpropracovanější zateplení pro horolezce.

Salewa

Značka Salewa, byla založena v roce 1935 v německém Mnichově. Původně se specializovala na kožené výrobky, postupně však svůj sortiment rozšířila o outdoorové oblečení, obuv a vybavení. V průběhu let se značka Salewa neustále vyvíjela a přizpůsobovala měnícím se potřebám outdoorových nadšenců.

Produkty Salewa
  • Pohlaví
    Muži
    Věk
    Dospělí
    Délka rukávu
    Dlouhý
    Vyhřívání
    Ne

Instagram

Strpení prosím…