2023/2024 -35 %

Salewa Ortles Gtx 3l W Jacket 40/34 modrá

Kód: 00-0000028455
Dostupné velikosti
40/34
42/36
44/38
46/40
Barva: modrá
6 175 Kč 9 500 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Dostupnost na dotaz

Naše horolezecké designy jsou pojmenovány po štítu Ortler – nejvyšším bodě Jižních vápencových Alp. Bunda 3L GORE-TEX® je skutečnou pohyblivou pevností, která ochrání i před tou největší horskou bouří.

Nabízí optimální výkon v oblasti vodovzdornosti i prodyšnosti a zároveň je vyrobena z lehké a odolné látky. Používáme třívrstvý GORE-TEX se speciální supersilnou membránou, prokládaný lehčími vložkami GORE-TEX PACLITE® pro ještě větší snížení hmotnosti. Nekomplikovaný ale dokonale vybavený design zahrnuje i ergonomicky vytvarovanou kapuci s vysokým límečkem vhodnou pod helmu, vodovzdorný přední zip, manžety na suchý zip a ventilační zipy v podpaží.

Bunda je produktem Salewa Committed vyrobeným podle přísných, nezávisle auditovaných standardů sociální a environmentální zodpovědnosti. Obě látky jsou navíc vyrobeny ze 100% recyklovaného polyesteru: jsme totiž přesvědčeni, že minimalizace naší environmentální stopy je tou správnou cestou vpřed.

Horská bunda která kombinuje nejvyšší výkonnost s nejnižším dopadem na životní prostředí.

Salewa

Značka Salewa, byla založena v roce 1935 v německém Mnichově. Původně se specializovala na kožené výrobky, postupně však svůj sortiment rozšířila o outdoorové oblečení, obuv a vybavení. V průběhu let se značka Salewa neustále vyvíjela a přizpůsobovala měnícím se potřebám outdoorových nadšenců.

Produkty Salewa
  • Pohlaví
    Ženy
    Věk
    Dospělí
    Délka rukávu
    Dlouhý
    Vyhřívání
    Ne

Instagram

Strpení prosím…