2023/2024 -35 %

Ortovox Fleece Grid Hoody M L tyrkysová

Kód: 8721100038
Dostupné velikosti
S
M
L
XL
XXL
Barva: tyrkysová
3 704 Kč 5 699 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme v pátek 17. 5. 2024

Pánská mikina ORTOVOX MERINO FLEECE GRID HOODY je skvělou volbou pro všechny horolezce i milovníky vysokohorské turistiky, kteří hledají lehké, prodyšné a zároveň odolné a dobře izolující oblečení pro náročné výpravy do hor

Podšívka struktury mřížky je z vysoce kvalitní Merino vlny, která výborně odvádí pot a reguluje tělesnou teplotu. Kanálky zároveň vytvářejí vzduchové kapsičky, díky kterým mikina skvěle tepelně izoluje.

Ergonomické prvky, které chrání

Stejně dobrá je mikina doma v horském údolí i na vrcholcích těch nejvyšších alpských štítů. Velkou výhodou této fleece mikiny je:

  • Ergonomický střih, který ti zajistí volnost pohybu.
  • Vložka na hrudi z materiálu MERINO FLEECE LIGHT, která tě ochrání před studeným horským větrem.
  • Skvěle sedící kapuce, která tě ochrání před ostrým horským sluncem či větrem. Materiál MERINO FLEECE GRID je dostatečně tenký takže kapuce ti skvěle sedne i pod jakoukoli přilbu.
  • Do velké kapsy na hrudi navíc jednoduše schováš mapu nebo topo a ušetříš si tak skládání těžkého batohu.

Na všechna alpská dobrodružství

Mikina ORTOVOX FLEECE GRID HOODY vyniká svou skvělou funkčností v těch nejextrémnějších podmínkách. Skoro nic neváží a díky vaflové struktuře je velice teplá. Skvěle funguje jak v údolí tak i při zimním lezení na vrcholcích hor. Je elastická, skvěle sedí a je velice odolná takže je ideálním společníkem do hor.

Ortovox

Ortovox se specializuje na vývoj a výrobu lavinového vybavení a velmi kvalitního oblečení do hor (skitouring, hiking). Je známá zejména díky svým spolehlivým lavinovým vyhledávačům, inovativním lavinovým batohům s airbagem a vysoce funkčním a odolným oblečením.

Produkty Ortovox
  • Pohlaví
    Muži
    Věk
    Dospělí
    Délka rukávu
    Dlouhý
    Vyhřívání
    Ne

Instagram

Strpení prosím…