2023/2024 -35 %

Ortovox Fleece Jacket M S zelená/žlutá

Kód: 8698700041
Dostupné velikosti
S
M
L
XL
XXL
Barva: zelená/žlutá
3 704 Kč 5 699 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Poslední 1 kus skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme v pátek 17. 5. 2024

Pánská mikina ORTOVOX MERINO FLEECE JACKET M reprezentuje perfektní funkčnost a dokonalý komfort tvořený prvotřídními materiály. Skvělé vlastnosti Merino vlny zabezpečí, že budeš vždy v teple a suchu. Polyester na vnější straně zvyšuje odolnost proti oděru ale i chladnému větru. Mikina má zároveň více technických prvků, jako jsou velké boční kapsy nebo poutko na palec. Je vhodná jak pro extrémní sporty, tak pro každodenní nošení.

Funkční prvky, které oceníš

Mikina ORTOVOX MERINO FLEECE JACKET M má dvě prostorné kapsy, kam se vejdou i předměty rozměru bloku A5. Na vnitřní straně kapes se nachází tradiční plstěný loden od Rakouské firmy Steiner díky kterému si snadno ohřeješ zmrzlé ruce. Pro lepší teplotní komfort má poutka na palec na lemech rukávů. Mikina má kvalitní dlouhý YKK® zip, vyšší límeček a ergonomický střih.

Dokonalý komfort v létě i v zimě

Pánská mikina ORTOVOX MERINO FLEECE JACKET M je ideální jako střední vrstva na mrazivé zimní dny na lyžích nebo jako vrchní vrstva během letních dní na horách. Díky vlně na vnitřní straně má skvělé termoregulační vlastnosti a tak ti dokonale poslouží za jakéhokoliv počasí. Navíc má moderní design, takže se neztratí ani v apres ski baru.

Ortovox

Ortovox se specializuje na vývoj a výrobu lavinového vybavení a velmi kvalitního oblečení do hor (skitouring, hiking). Je známá zejména díky svým spolehlivým lavinovým vyhledávačům, inovativním lavinovým batohům s airbagem a vysoce funkčním a odolným oblečením.

Produkty Ortovox
  • Pohlaví
    Muži
    Věk
    Dospělí
    Délka rukávu
    Dlouhý
    Vyhřívání
    Ne

Instagram

Strpení prosím…