Salewa Sella 3l Ptx Jacket W 44/38 zelená

Kód: 00-0000028729
Dostupné velikosti
40/34
42/36
44/38
46/40
Barva: zelená
7 313 Kč 11 250 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme ve čtvrtek 16. 5. 2024

Myslete na modré dny, čerstvý prašan, sjezdovky i mimo ně a bílá zimní dobrodružství. Bunda Sella Ski 3L Powertex kombinuje plnou ochranu před nepříznivým počasím s vynikající prodyšností pro vysoký výdej energie.

Nepromokavá a prodyšná
Lehký, atletický střih této bundy je založen na ergonomickém vzorování pro dobrou volnost pohybu a obsahuje dvě různé, pečlivě vybrané verze naší patentované nepromokavé a prodyšné vnější tkaniny Powertex, která nabízí vysokou technickou funkčnost a všestrannost s maximální odolností. Hlavní verze má vynikající vodní sloupec 20 000 mm a navíc 20k prodyšnost (MVTR: 20 000 g/m2/24h) Navíc získáte plně utěsněné švy a povrchovou úpravu DWR (Durable Water Repellent) bez PFC. Tato bunda je ve stylu Salewa Committed a je vyráběna podle dalších ekologických a udržitelných standardů pro nižší dopad na životní prostředí.

Specifická pro zimní sporty
Mezi detaily specifické pro zimní sporty patří klínová kapuce s pružným kšiltem, který se dobře přizpůsobí helmě i bez ní. K dispozici je přímo přístupná kapsa na lavinové zařízení ARTVA s dvojitým jezdcem; voděodolné zipy YKK; hluboké větrání v podpaží a odnímatelná sněhová sukně. Velké kapsy poskytují dostatek úložného prostoru pro vše, co chcete mít po ruce, jako jsou náhradní rukavice nebo kůže. Rukávy jsou zakončeny manžetami se suchým zipem, které se dobře přizpůsobí rukavicím a zabrání pronikání studeného větru.

Salewa

Značka Salewa, byla založena v roce 1935 v německém Mnichově. Původně se specializovala na kožené výrobky, postupně však svůj sortiment rozšířila o outdoorové oblečení, obuv a vybavení. V průběhu let se značka Salewa neustále vyvíjela a přizpůsobovala měnícím se potřebám outdoorových nadšenců.

Produkty Salewa
  • Pohlaví
    Ženy
    Věk
    Dospělí
    Délka rukávu
    Dlouhý
    Vyhřívání
    Ne

Instagram

Strpení prosím…