1
2023/2024 -40 %

Dynafit Speed Softshell Jacket Woman XS černá/tyrkysová

Kód: 08-0000071591
Více informací
Dostupné velikosti
XS
S
M
L
XL
Barva: černá/tyrkysová
3 600 Kč 6 000 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Poslední 2 kusy skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme v úterý 11. 6. 2024

Větruvzdorná, voděodolná a hřejivá bunda Speed ​​Softshell Jacket je vhodná na horské vytrvalostní sporty.

Větruvzdorná, voděodolná a hřejivá bunda Speed ​​Softshell Jacket je vhodná na horské vytrvalostní sporty. Ať už se jedná o skialpinismus ve volném terénu, či trénink na sjezdovce nebo horolezectví v chladnějších měsících tato bunda bude vždy výbornou volbou.

Větruodolný, voděodolný materiál Dynashell a perfektně padnoucí kapuce nabízí spolehlivou ochranu v chladných nebo větrných podmínkách. Zároveň má bunda působivou prodyšnost díky chytrému řešení odvětrávání v podobě perforace v zádové a ramenní oblasti. Poskytuje tak ideální cirkulaci vzduchu a termoregulaci těla i při intenzivní aktivitě.

Bunda má atletický střih a je vybavena strečovými vložkami a poutky na palec. Má dokonce vychytávku v podobně průřezu na sportovní hodinky. Disponuje dvěmi kapsami na zip, do kterých můžete uložit Vaše drobnosti.

Dynafit

Dynafit je značka s bohatou historií v outdoorovém průmyslu. Je proslulá svým vysoce kvalitním skialpinistickým vybavením a mezi outdoorovými nadšenci je oblíbená již řadu let. Jejich výrobky jsou navrženy precizně a inovativně, takže jsou spolehlivou volbou pro každé dobrodružství.

Produkty Dynafit
  • Pohlaví
    Ženy
    Věk
    Dospělí
    Délka rukávu
    Dlouhý

Instagram

Strpení prosím…