2023/2024 -40 %

Dynafit Free GORE-TEX Jacket Men M tmavě modrá

Kód: 08-0000071350
Dostupné velikosti
M
L
XL
XXL
Barva: tmavě modrá
8 250 Kč 13 750 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Dostupnost na dotaz

Technicky nejvyspělejší ski touringová bunda z odolného materiálu GORE-TEX® C-Knit pro strmá stoupání a náročné podmínky.

Vyvinuto pro všechny, kdo rádi posouvají hranice svých možností při ski touringu a freeridingu. Bunda Free GORE-TEX® Jacket s technologií GORE-TEX® C-Knit Technology je dlouhodobě voděodolná i větruvzdorná, zůstává ale prodyšnou, takže z ní může unikat vlhkost. Třívrstvá tkanina s velmi odolnou robustní vnější stranou a jemnou vnitřní stranou pro pohodlné nošení. Během náročných výšlapů oceníte ventilační otvory se zipy v oblasti podpaží pro zajištění dodatečné cirkulace vzduchu.

Několik praktických kapes poskytuje dostatečný prostor pro všechny nezbytnosti: dvě prostorné vnější kapsy se zipem, dvě vnitřní síťovinové kapsy a malá kapsička na rukávu na skipass. Elastický lem v pase s integrovanou manžetou zabraňující vniknutí sněhu dovnitř při lyžování hlubokým prašanem. Kapuci lze nosit i přes helmu a lze ji snadno nastavit pomocí jedné ruky. Usazení a střih bundy lze upravit nastavením spodního lemu a manžet.

V kombinaci s kalhotami Dynafit Free GORE-TEX® Touring Pant získáte dokonalý outfit pro free touringové aktivity. Integrovaná manžeta ve spodním lemu bundy může být připnuta přímo ke kalhotům, takže poskytne maximální ochranu před vniknutím sněhu.

Dynafit

Dynafit je značka s bohatou historií v outdoorovém průmyslu. Je proslulá svým vysoce kvalitním skialpinistickým vybavením a mezi outdoorovými nadšenci je oblíbená již řadu let. Jejich výrobky jsou navrženy precizně a inovativně, takže jsou spolehlivou volbou pro každé dobrodružství.

Produkty Dynafit
  • Pohlaví
    Muži
    Věk
    Dospělí
    Délka rukávu
    Dlouhý
    Vyhřívání
    Ne

Instagram

Strpení prosím…