2023/2024 -35 %

Salewa Ortles Gtx 3l M Jacket 54/XX modrá

Kód: 00-0000028454
Dostupné velikosti
46/S
48/M
50/L
52/XL
54/XX
Barva: modrá
6 175 Kč 9 500 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Poslední 1 kus skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme v pátek 17. 5. 2024

Naše bunda inspirovaná trojími vrcholy Königspitze, Zebru a Ortler je speciálně navržena pro plnou ochranu před účinky horské bouře.

Je vyrobena z kombinace lehkého, vodovzdorného a odolného třívrstvého GORE-TEXu obsahujícího speciální supersilnou membránu a vložky GORE-TEX PACLITE® pro snížení hmotnosti a snazší sbalení. Její horská výbava zahrnuje ergonomicky vytvarovanou kapuci s vysokými límečkem, která dokonale sedne pod helmu, a již lze snadno posunout či upravit jednou rukou; dále je tu vodovzdorný přední zip, manžety na suchý zip a podpažní zipy určené k větrání

Bunda je produktem Salewa Committed vyrobeným podle přísných, nezávisle auditovaných standardů sociální a environmentální zodpovědnosti. Obě látky jsou navíc vyrobeny ze 100% recyklovaného polyesteru: jsme totiž přesvědčeni, že minimalizace naší environmentální stopy je tou správnou cestou vpřed.

Horská bunda která kombinuje nejvyšší výkonnost s nejnižším dopadem na životní prostředí.

Salewa

Značka Salewa, byla založena v roce 1935 v německém Mnichově. Původně se specializovala na kožené výrobky, postupně však svůj sortiment rozšířila o outdoorové oblečení, obuv a vybavení. V průběhu let se značka Salewa neustále vyvíjela a přizpůsobovala měnícím se potřebám outdoorových nadšenců.

Produkty Salewa
  • Pohlaví
    Muži
    Věk
    Dospělí
    Délka rukávu
    Dlouhý
    Vyhřívání
    Ne

Instagram

Strpení prosím…