2023/2024 -40 %

Dynafit Free 34 Backpack 34 modrá/tmavě modrá

Kód: 08-0000049025
Dostupné velikosti
34
Barva: modrá/tmavě modrá
2 850 Kč 4 750 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme ve čtvrtek 16. 5. 2024

Spousta místa a každá přihrádka je důmyslně navržena: Batoh Free 34 pro muže je díky svému perfektnímu střihu a inteligentním funkcím působivý pro náročné celodenní výlety a vícedenní túry. Výměna oblečení, lopata, sonda, jídlo a svačina, lyžařské mačky - na lyžařskou túru je třeba mít s sebou trochu vybavení. A to vše musí být uloženo tak, aby vás neomezovalo v pohybu a vy jste měli okamžitý přístup k tomu, co potřebujete.

Batoh Free 34 s odolným, voděodolným vnějším materiálem bez PFC vám nabízí všechny druhy prostoru a inteligentní uspořádání přihrádek. Díky vyztuženému, anatomicky správnému zádovému systému a dvoudílnému bedernímu pásu bezpečně sedí a zůstává stabilní. Hmotnost je ideálně rozložena, takže ji i přes plné zatížení téměř nepocítíte. Nic se netřese ani neklouže a vy můžete precizně provádět zatáčky i v náročném backcountry terénu. Prostorná hlavní přihrádka je přístupná zezadu velkým otvorem na zip, takže máte skvělý přehled o veškerém vybavení.

Samostatná bezpečnostní přihrádka zaručuje rychlý přístup k nouzovému vybavení, protože v případě nouze se nakonec počítá každá vteřina. Do spodní přihrádky můžete uložit horolezecké nebo lyžařské skoby, velkorysá kapsa na příslušenství s klíčenkou a samostatné oddělení s fleecovou podšívkou nabízí prostor pro lyžařské brýle, cennosti a další drobné nezbytnosti. Na cestě k dokonalé linii, při bootpackingu ve strmých kuloárech nebo po hřebeni se tento batoh může pochlubit dvěma způsoby upevnění lyží: diagonálně nebo na bocích pomocí odolného A-rámu pro nošení lyží. Co samozřejmě nesmí chybět, je integrovaný držák na helmu a dvě možnosti uchycení vaší cepínové sekery. Batoh Free 34 - Inteligentně vybavený pro (vícedenní) túry.

Dynafit

Dynafit je značka s bohatou historií v outdoorovém průmyslu. Je proslulá svým vysoce kvalitním skialpinistickým vybavením a mezi outdoorovými nadšenci je oblíbená již řadu let. Jejich výrobky jsou navrženy precizně a inovativně, takže jsou spolehlivou volbou pro každé dobrodružství.

Produkty Dynafit

Instagram

Strpení prosím…