Velocissimo 5 Bibtight XL černá/stříbrná

Kód: 4521517-010
Dostupné velikosti
S
M
L
XL
XXL
3XL
Barva: černá/stříbrná
3 190 Kč
Cena pro členy M1 klubu - 3 126 Kč Registrace

Dostupnost na dotaz

Minimalistické provedení se snoubí s výkonem v tomto modelu s extrémně pohodlným materiálem Thermoflex a naší strečovou tkaninou Nano Flex pro ochranu proti stříkající vodě. Obzvláště vhodné, když nechcete mít hluboké zimní kalhoty.

Velocissimo je ideální tight pro většinu vašich zimních vyjížděk, zaměřený na pohodlí při jízdě v mírných až chladných podmínkách. Na většinu těsného materiálu jsme použili naši tkaninu Thermoflex. Není to naše nejteplejší tkanina, ani neodpuzuje vodu jako Nano Flex, ale je to nejměkčí a nejroztažitelnější zimní tight tkanina. Pohodlí je okamžité a trvalé. V dolní části nohavic těsně pod koleny přecházíme na naši strečovou tkaninu Nano Flex, která je hřejivá a zároveň vysoce vodoodpudivá pro ochranu před postřikem z mokrých silnic.

Je také vysoce elastická a ponecháváme jí nezpracovaný okraj, takže můžeme konstruovat kotníky bez zipů a zároveň zajistit, aby se přiléhavé oblečení snadno oblékalo a svlékalo. Podsedlová vložka Kiss Air2 a síťované náprsenky se postarají o spokojenost vašeho zadku a horní části těla, zatímco velké reflexní detaily vás udrží viditelné.

Vlastnosti výrobku:

  • Termoflexní tkanina od kolen až k pasu pro teplo a pohodlí
  • Strečová tkanina Nano Flex s kartáčovaným fleecem uvnitř spodní části nohavic pro ochranu před stříkající vodou z mokrých silnic.
  • Vložka sedla KISS Air2
  • Síťované popruhy na náprsence
  • Kotník bez zipu pro snížení objemu uvnitř návleků na boty
  • Reflexní vložky na stehnech pro viditelnost na zádech a bocích

CASTELLI

Castelli je italská značka specializující se na cyklistické oblečení a vybavení. Je známá pro své inovativní materiály a technologie, které zlepšují výkon jezdců. Jejich produkty jsou navrženy s důrazem na detail a pohodlí. Castelli spolupracuje s profesionálními cyklisty a týmy, což jim pomáhá neustále inovovat a vylepšovat své produkty. Jejich design je často barevný a výrazný, což je oblíbené mezi cyklisty po celém světě. 

Produkty CASTELLI
  • Pohlaví
    Muži
    Věk
    Dospělí
    Délka nohavic
    Dlouhé
    Střih kalhot
    Elastické

Instagram

Strpení prosím…