Velocissima W Tight S černá/černá

Kód: 4522551-110
Dostupné velikosti
XS
S
M
L
XL
Barva: černá/černá
2 790 Kč
Cena pro členy M1 klubu - 2 734 Kč Registrace

Dostupnost na dotaz

Termoizolační přiléhavé oblečení pro udržení pohodlí a tepla po celou zimu. Pro suché podmínky od chladných po studené.

Velocissima Thermal Tight je tím pravým těsným oblečením pro chladné nebo mírně chladné dny. Je vybaven vložkou KISS Air2 Donna, která je ideální pro jízdy na střední vzdálenosti, nebo pokud nepotřebujete polstrování vložky Progetto X2. Toto těsné triko je teplé, ale je nejlepší pro suché dny, protože nemá vodoodpudivost jako trika Nano Flex.

Je více než pravděpodobné, že právě v těchto podmínkách jezdíte a Velocissima je pro vás to pravé. Tkanina je z našeho nejjemnějšího fleecu Thermoflex. Má skvělé detaily, jako je mimořádně měkký pas a reflexní pásek kolem spodní části nohavice, se zipy YKK® Camlock® u kotníků, které usnadňují přelezení přes patu.

Vlastnosti výrobku:

  • Tkanina Thermoflex pro teplo a pohodlí
  • Podsedlová vložka KISS Air2 Donna pro pohodlí na dlouhé vzdálenosti
  • Pružná guma v pase
  • Kotníkové zipy pro snadné zapínání a rozepínání
  • Reflexní pásek na spodní části nohavic

CASTELLI

Castelli je italská značka specializující se na cyklistické oblečení a vybavení. Je známá pro své inovativní materiály a technologie, které zlepšují výkon jezdců. Jejich produkty jsou navrženy s důrazem na detail a pohodlí. Castelli spolupracuje s profesionálními cyklisty a týmy, což jim pomáhá neustále inovovat a vylepšovat své produkty. Jejich design je často barevný a výrazný, což je oblíbené mezi cyklisty po celém světě. 

Produkty CASTELLI
  • Pohlaví
    Ženy
    Věk
    Dospělí
    Délka nohavic
    Dlouhé
    Střih kalhot
    Elastické

Instagram

Strpení prosím…