2023/2024

Sorpasso RoSWind Bibtight XXL černá

Kód: 4520525-010
Dostupné velikosti
M
L
XL
XXL
3XL
Barva: černá
5 590 Kč
Cena pro členy M1 klubu - 5 478 Kč Registrace

Dostupnost na dotaz

Toto triko je určeno pro jízdu v chladných podmínkách a přináší ochranu proti větru GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® v horní části předního dílu v kombinaci s tkaninou Nano Flex 3G pro měkkou, pružnou, hřejivou a vodoodpudivou ochranu na zbytku trika. Bezešvá sedací vložka Progetto X2 Air potvrzuje, že cílem tohoto tight je uspokojit i ty nejodhodlanější a nejnáročnější jezdce v chladném počasí.

Náš model Sorpasso tight je náš výkonnostní model pro cyklisty, kteří jezdí vážně i v zimních měsících. U modelu Sorpasso RoS Wind přidáváme panel GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® s fleecovou úpravou, který pokrývá vaše nejcitlivější partie a také stehenní svaly, aby se udržely v ideální provozní teplotě. Zatímco mnoho větrných punčoch obětovalo svůj střih, pohodlí nebo prodyšnost ve prospěch ochrany proti větru, obousměrná strečová tkanina v kombinaci s pečlivým vzorováním zajišťuje minimální kompromisy a maximální pohodlí.

Všechno ostatní na tomto nátělníku představuje náš závazek k výkonu a pohodlí: části, které nejsou větruodolné, jsou z materiálu Nano Flex 3G, který zajišťuje pružnost, hřejivost, prodyšnost a naši patentovanou vodoodpudivou úpravu. Jedná se o nejlepší punčochové tkaniny, které jsme dosud vyvinuli. Sedací vložka je naše špičková bezešvá Progetto X2 Air Seamless pro pohodlí na dlouhých vyjížďkách a konstrukce náprsenky je také navržena pro pohodlí. Velké reflexní panely v zadní části kotníku zajišťují pohyblivou odrazivost, která je pro blížící se auta nápadnější. Tohle je ten správný oblek pro vás, pokud vás teploty pod bodem mrazu nehodlají brzdit.

Vlastnosti výrobku:

  • Tkanina Nano Flex 3G pro naši nejlepší kombinaci hřejivosti, pružné komprese, měkkosti a vodoodpudivosti.
  • Panel z tkaniny GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® X-Fast s fleecovým podkladem na horní straně přední části a stehnech pro větší teplo.
  • Zadní panel Nano Flex 3G chránící před postřikem na silnici.
  • Anatomický střih na bocích a kolenou
  • Reflexní vložky pro maximální viditelnost zezadu
  • Pružné popruhy na náprsence
  • Zipy YKK® Camlock® u kotníků
  • Pohlaví
    Muži
    Věk
    Dospělí
    Délka nohavic
    Dlouhé
    Střih kalhot
    Elastické

Instagram

Strpení prosím…