2023/2024 -35 %

Ortovox Westalpen 3L Pants M XXL tmavě modrá

Kód: 7025500020
Dostupné velikosti
M
L
XL
XXL
Barva: tmavě modrá
8 769 Kč 13 490 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme ve čtvrtek 16. 5. 2024

Pánské kalhoty ORTOVOX WESTALPEN 3L PANTS M jsou vytvořeny pro ty nejnáročnější alpinisty, kteří hledají dokonalou kombinaci odolnosti, ochrany a funkčnosti. Třívrstvá membrána DERMIZAX® NX skvěle chrání i v těch nejnáročnějších povětrnostních podmínkách a technické zpracování splňuje potřeby všech alpinistů. Pružný sportovní střih navíc zajistí, že ti nebude bránit v pohybu ani v těch nejextrémnějších krocích na skále, v ledu nebo v mixovém terénu.

  • Nepromokavý, 100% větruodolný a vysoce prodyšný materiál DERMIZAX® NX ošetřený voděodpudivou DWR úpravou.
  • Materiál je strečový ve dvou směrech.
  • Střih regular fit.
  • Nastavitelný pás – pomocí suchého zipu a jsou zde i poutka na kšandy. Nebudou tě ??tlačit ani v kominaci s horolezeckým sedákem. Pás se zapíná pomocí kovového cvoku.
  • Inserty z materiálu 120 MERINO TEC v pase – po celém vnitřním obvodu je pás kalhot podšit materiálem 120 MERINO TEC, který je velmi příjemný na dotek, odvádí pot a je příjemný i po navlhnutí.
  • 2 kapsy na ruce, 1 zadní kapsa a 1 kapsa na stehně.
  • 3-cestní boční zipy – umožňují oblečení/svlečení kalhot bez potřeby vyzutí lyžařek nebo horolezecké obuvi, také slouží jako větrací otvory (snadno se nastavují podle potřeby)
  • Anatomicky tvarovaná oblast kolen.
  • Nastavitelná šířka spodku kalhot a integrovaný návlek proti sněhu, na vnitřní straně jsou výztuže z materiálu Dyneema a Cordura, které slouží k ochraně proti prokopnutí mačkami nebo hranami lyží.

Prémiové materiály i zpracování

Kalhoty ORTOVOX WESTALPEN 3L PANTS M mají ergonomický střih a tvarovaná kolena. Podšívka je vyrobena z materiálu, který se nelepí na kůži ani za vlhka. To poskytuje výbornou pohyblivost a kalhoty se nebudou lepit ani při náročné aktivitě, kdy se hodně potíš. Navíc jsou ušity z dvousměrně strečového materiálu a jakýkoliv pohyb v nich bude hračkou.

Nohavice můžeš rozepnout pomocí ? bočního zipu. Rozepneš je jak zespoda, tak shora jako větrací otvor. Spodek rozepnutých kalhot můžeš pojistit pomocí kovového cvoku. Zipy mají navíc zámky a samovolně se nerozepínají.

Ortovox

Ortovox se specializuje na vývoj a výrobu lavinového vybavení a velmi kvalitního oblečení do hor (skitouring, hiking). Je známá zejména díky svým spolehlivým lavinovým vyhledávačům, inovativním lavinovým batohům s airbagem a vysoce funkčním a odolným oblečením.

Produkty Ortovox
  • Pohlaví
    Muži
    Věk
    Dospělí
    Délka nohavic
    Dlouhé
    Vyhřívání
    Ne

Instagram

Strpení prosím…