2023/2024 -35 %

Ortovox 3l Ortler Pants W L tyrkysová

Kód: 7061800020
Dostupné velikosti
XS
S
M
L
Barva: tyrkysová
7 539 Kč 11 599 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme ve čtvrtek 16. 5. 2024

Technické dámské kalhoty ORTOVOX 3L ORTLER PANTS W s neporézní membránou DERMIZAX® NX si oblečeš ráno a sundáš až večer po návratu z výstupu. Nepromokavost, výborná prodyšnost a dlouhé větrací zipy ti zabezpečí maximální komfort při skialpinismu nebo vysokohorské turistice. Technické propracování, padnoucí střih a strečový materiál poskytují volnost pohybu a skvělý komfort.

    • Nepromokavý, 100% větruodolný a vysoce prodyšný materiál DERMIZAX® NX ošetřený voděodpudivou DWR úpravou.
    • Materiál je strečový ve čtyřech směrech.
    • Střih regular fit.
    • Nastavitelný pás - pomocí suchého zipu a jsou zde i poutka na šle. Nebudou tě ??tlačit ani v kominaci s horolezeckým sedákem. Pás se zapíná pomocí kovového druku.
    • Inserty z materiálu 120 MERINO TEC v pase - Po celém vnitřním obvodu je pás kalhot podšit materiálem 120 MERINO TEC, který je velmi příjemný na dotek, odvádí pot a je příjemný i po navlhnutí.
    • 1 velká kapsa na stehně s integrovanou karabinou na lavinový vyhledávač.
    • 2-cestné ? boční zipy - umožňují oblečení/svlečení kalhot bez potřeby vyzutí lyžařek nebo horolezecké obuvi, také slouží jako větrací otvory (snadno se nastavují podle potřeby)
  • Anatomicky tvarovaná oblast kolen.
  • Nastavitelná šířka spodku kalhoty a integrovaný návlek proti sněhu, na vnitřní straně jsou výztuže z materiálu Dyneema a Cordura, které slouží k ochraně proti překopnutí kočkami nebo hranami lyží.

Lehké a sbalitelné nepromokavé kalhoty

Dámské kalhoty ORTOVOX 3L ORTLER PANTS W jsou vyrobeny ze strečové třívrstvé membrány, mají výborný střih a tvarovaná kolena. Kalhoty váží pouhých 446 g a to i přesto, že mají třívrstvou laminaci a jsou velice odolné. Navíc jsou kalhoty extrémně sbalitelné a v batohu nezaberou mnoho místa.

Na pravé nohavici je 3D kapsa tvarově přizpůsobená pro lavinový vyhledávač, který můžeš pojistit pomocí integrované plastové karabinky. Voděodolný zip kopíruje nohavičku sedacího úvazku, a tak tě nebude tlačit a dostaneš se do kapsy i přes sedací úvazek.

Rozepínací nohavice

Nohavice ORTOVOX 3L ORTLER PANTS W můžeš rozepnout pomocí ? dvoucestného zipu. Rozepneš je jak zespoda, tak shora, anebo si vytvoříš jen větrací otvor. Spodek rozepnutých kalhot můžeš pojistit pomocí kovového cvoku. Zipy mají navíc zámky a samovolně se nerozepínají.

Kalhoty stvořeny pro alpinistky

Při výstupu na vrchol tě už nepřekvapí žádné počasí. Kalhoty ORTOVOX 3L ORTLER PANTS W jsou voděodolné, větruodolné, podporují volnost pohybu a díky vysoké prodyšnosti se budeš vždy cítit komfortně. Tyto lehké a odolné kalhoty můžeš mít celé dny při výstupu nebo jako zálohu v batohu.

Ortovox

Ortovox se specializuje na vývoj a výrobu lavinového vybavení a velmi kvalitního oblečení do hor (skitouring, hiking). Je známá zejména díky svým spolehlivým lavinovým vyhledávačům, inovativním lavinovým batohům s airbagem a vysoce funkčním a odolným oblečením.

Produkty Ortovox
  • Pohlaví
    Ženy
    Věk
    Dospělí
    Délka nohavic
    Dlouhé
    Vyhřívání
    Ne

Instagram

Strpení prosím…