2023/2024 -35 %

Ortovox Swisswool Piz Boe Skirt W S černá

Kód: 6106800012
Dostupné velikosti
XS
S
M
L
XL
Barva: černá
2 534 Kč 3 899 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme ve čtvrtek 16. 5. 2024

Zateplenou sukni ORTOVOX PIZ BOE SKIRT W ocení všechny horalky, které se při odvážných výpravách na vrcholky hor nezaleknou ani špetky elegance! Je lehce skladná, hřejivá, lehká, a díky vydařené kombinaci atletického střihu a technických materiálů je tak pohodlná, že si téměř neuvědomíš, že jí na sobě máš. Vlněná izolace SWISSWOOL® izoluje teplo i za mokra a má skvělé termoregulační vlastnosti. Odolný svrchní materiál Pertex® Quantum s ripstop vazbou odpuzuje vodu a je odolný vůči větru. Díky strečovým panelům z materiálu MERINO NATURTEC LIGHT se přizpůsobí i při dynamických pohybech.

  • Povrchový materiál Pertex® Quantum - velmi lehký, neprofoukavý a odolný vůči vodě a oděru.
  • Izolace – 60 g/m2 SWISSWOOL® – ideální poměr hmotnosti a izolace, přirozeně reguluje teplotu a vlhkost, fair trade, udržitelná výroba.
  • Iserty z elastického softshellového materiálu MERINO NATURTEC LIGHT od švýcarské firmy Schoeller® - extrémně prodyšný, odolný vůči větru, vodě, oděru a nečistotám, elastický s merino vlnou natkanou na vnitřní straně.
  • Střih Athletic Fit - ergonomický střih pro aktivní pohyb.
  • Elastický pas se stahováním na gumičku.
  • Postranní zipy (jeden se rozepíná po celé délce a jeden do poloviny) pro snadné oblékání a svlékání bez nutnosti zouvání obuvi.

Perfektní a skvěle vypadající zateplovací sukně

Sukni ORTOVOX PIZ BOE SKIRT W použiješ jako vnější vrstvu a nemusíš mít obavy z mokrého sněhu ani mrholení. Zároveň je odolná vůči větru takže tě skvěle ochrání i ve špatných povětrnostních podmínkách. Díky kombinaci izolace z přírodní Švýcarské merino vlny a syntetickému Pertex® Quantum se jedná o dokonalý kousek oblečení, který udrží tvé tělo v teple a pohodlí během jakékoli sportovní aktivity v horách. Nejvíc si ji oblíbíš při zimních aktivitách jako je skialpinismus, skitouring.

Elegance a výkon

Pružné vložky z materiálu MERINO NATURTEC LIGHT, které najdeš na vnější straně sukně, umožňují maximální svobodu pohybu. Díky postrannímu zipu lze tuto zateplenou sukni vždy rychle obléci či svléknout. Na druhé straně je sukně vybavena pouze zipem poloviční délky, díky kterému si její střih můžeš uzpůsobit přesně tak, jak ti bude vyhovovat. Díky pružnému pasu a ergonomickému střihu ti tato sukně padne jak ulitá!

Hřejivá sukně, co se vejde do kapsy

Díky hřejivé izolaci z vlněného materiálu SWISSWOOL®  a odolné nylonové tkanině se sukně ORTOVOX PIZ BOE SKIRT W skvěle hodí pro každou skialpinistku, která se nebojí elegance ani na vrcholcích hor a zároveň se nechce vzdát pohodlí a izolačních schopností, které zvládnou i ty nejmrazivější horské dny. Výjimečná kombinace technických a přírodních materiálů navíc zajišťuje, že je sukně lehká a snadno sbalitelná.

Ortovox

Ortovox se specializuje na vývoj a výrobu lavinového vybavení a velmi kvalitního oblečení do hor (skitouring, hiking). Je známá zejména díky svým spolehlivým lavinovým vyhledávačům, inovativním lavinovým batohům s airbagem a vysoce funkčním a odolným oblečením.

Produkty Ortovox
  • Pohlaví
    Ženy
    Věk
    Dospělí
    Vyhřívání
    Ne

Instagram

Strpení prosím…