2023/2024 -35 %

Ortovox Fleece Light Grid Beanie UNI zelená/žlutá

Kód: 6803100003
Dostupné velikosti
UNI
Barva: zelená/žlutá
779 Kč 1 199 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme v pátek 17. 5. 2024

Čepice ORTOVOX FLEECE LIGHT BEANIE je jasnou volbou pro všechny minimalisty, kteří zároveň nehodlají slevit na funkčnostiFleece v kombinaci s Merinem hřeje i při minimální hmotnosti a mimo jiné dokáže výborně regulovat teplotu a vlhkost. Tato lehká čepice je dělaná na náročné skialpové výstupy.

Čepice ORTOVOX FLEECE LIGHT BEANIE ti udrží hlavu v teple i v těch největších mrazech. Kolekce ORTOVOX FLEECE LIGHT využívá kombinaci merino vlny, polyesteru a elastanu, která zajišťuje vynikající termoregulaci a zároveň nabízí naprostou volnost pohybu. Tato lehká čepice z Merina navíc dokáže odvádět velké množství vlhkosti, je prodyšná a hřeje i když je zrovna mokrá. Právě proto tě vždy udrží v suchu a v pohodě i na náročných skialpových túrách.

Ortovox

Ortovox se specializuje na vývoj a výrobu lavinového vybavení a velmi kvalitního oblečení do hor (skitouring, hiking). Je známá zejména díky svým spolehlivým lavinovým vyhledávačům, inovativním lavinovým batohům s airbagem a vysoce funkčním a odolným oblečením.

Produkty Ortovox
  • Pohlaví
    Unisex
    Typ pokrývky hlavy
    Čepice
    Vyhřívání
    Ne

Instagram

Strpení prosím…