2023/2024 -35 %

Ortovox Berrino Pants M XXL tmavě modrá

Kód: 6037400047
Dostupné velikosti
S
M
L
XL
XXL
Barva: tmavě modrá
4 354 Kč 6 699 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme ve čtvrtek 16. 5. 2024

Pánské softshellové kalhoty ORTOVOX BERRINO PANTS M byly vyvinuty speciálně pro potřeby skitouringu. Tyto softshellové kalhoty jsou odolné vůči oděru i vůči větru a vodě, ale zároveň jsou pružné a lehké a nabízí neskutečnou svobodu pohybu. Kvůli vysoké prodyšnosti materiálu si je s sebou vezmeš i na tu fyzicky nejnáročnější túru. Díky kombinaci technického střihu nohavic a merino vlny tě nezklamou ani v těch nejnáročnějších podmínkách a nejodvážnějších výstupech či sjezdech.

  • Materiál MERINO AIRSOLATION - vysoce prodyšný, odolný vůči větru a vodě, rychleschnoucí, lehký, ale zároveň velmi odolný vůči oděru, strečový ve dvou směrech, ošetřený voděodolnou DWR úpravou bez obsahu PFC.
  • Podšívka z merino vlny.
  • Střih Athletic Fit - ergonomický střih pro maximální volnost pohybu.
  • Elastický lem v pase se stahováním na šňůrku.
  • Dvě boční kapsy.
  • Rozšiřitelné kotníky pomocí zipů - kompatibilita s lyžařskou obuví plus protiskluzový silikonový proužek.
  • Odolný softshell od značky Schoeller® v oblasti kotníků - ochrana proti překopnutí kočkami nebo hranami lyží.
  • Anatomicky tvarovaná kolena.
  • Made in Europe.

Nohavice kalhot ORTOVOX BERRINO PANTS M jsou skvěle přizpůsobeny pro kompatibilitu s lyžařskými boty. Pomocí zipu u kotníku je rozepneš a převlékneš přes lyžáky. Na oblast kotníků byl použitý velmi odolný softshell od značky Schoeller®, aby byly kalhoty odolné vůči ostrým hranám lyží nebo maček.

Skitouring, tam je BERRINO doma

ORTOVOX BERRINO PANTS M jsou kalhoty navrženy primárně pro skitouring, ale doma jsou i při vysokohorské turistice. Jsou to funkční, všestranné a pohodlné kalhoty s čistým designem. Materiálové složení je vskutku vyvážené mezi tepelnou izolací a odolností vůči přírodním živlům. Kalhoty vynikají svým pružným, atletickým střihem, jsou lehké jako pírko a díky podšívce z tasmánské Merina vlny jsou neuvěřitelně pohodlné. Není na co čekat, sbal si batoh a vyraz do hor sbírat výškové metry!

Ortovox

Ortovox se specializuje na vývoj a výrobu lavinového vybavení a velmi kvalitního oblečení do hor (skitouring, hiking). Je známá zejména díky svým spolehlivým lavinovým vyhledávačům, inovativním lavinovým batohům s airbagem a vysoce funkčním a odolným oblečením.

Produkty Ortovox
  • Pohlaví
    Muži
    Věk
    Dospělí
    Délka nohavic
    Dlouhé
    Vyhřívání
    Ne

Instagram

Strpení prosím…