2023/2024 -35 %

Salewa Ortles Guide 35 35 tmavě modrá

Kód: 00-0000001287
Dostupné velikosti
35
Barva: tmavě modrá
3 738 Kč 5 750 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme ve čtvrtek 16. 5. 2024

Lehčí horolezecký batoh umožňuje rychlejší pohyb a snižuje riziko ve vysokohorském terénu. 35-litrový Ortles Guide má komplexní sadu funkcí zaměřených na hory.

Nosný systém Dry Back Contact
Nosný systém Dry Back Contact má polstrovaný EVA zádový panel a 3D kanálovou ventilací pro podporu dobrého proudění vzduchu v oblasti zad. Díky nízkoprofilovým děleným ramenním popruhům a nastavitelnému hrudnímu popruhu poskytuje batoh pohodlné nošení a maximální svobodu pohybu.

Detaily zaměřené na hory
Rychlý přístup k vybavení Vám umožňuje roll-top otvor, také přímý přístup přes voděodolný boční zip YKK AquaGuard® a samostatný přední oddíl rovněž s voděodolným zipem. Máte také možnost snížit hmotnost batohu odstraněním odnímatelného, ​​výškově nastavitelného víka, odnímatelného zadního panelu nebo vycpávky bederního pásu. Tento batoh praktická oka a výstupní otvor pro umístění hydratačního systému. Batoh dále disponuje popruhy pro kontrolu zátěže, bočními kompresními popruhy a horním popruhem na lano s bezpečnou magnetickou přezkou navrženou pro stabilnější nošení. Také poskytuje upevnění na hůlky, paralelní i diagonální upevnění lyží (pomocí odnímatelných popruhů, které jsou součástí batohu) a přední upevnění cepínů na led.

Odolné a udržitelný
Ortles Guide je vyroben ze 100% REGEN ROBIC®, dvojitého ripstopového, vysoce pevného nylonu s dodatečným strečovým výkonem. Je o 60 % odolnější proti roztržení než standardní nylonové tkaniny a je schopen odolat tvrdému tahu. Spodní panel je vyztužený pro větší odolnost. REGEN ROBIC® je 100% recyklovaný a demonstruje náš závazek k udržitelné výrobě. Dodatečný reflexní potisk loga pomáhá viditelnosti při nižší viditelnosti.

Náš velkokapacitní a plně vybavený alpský lezecký batoh.

Salewa

Značka Salewa, byla založena v roce 1935 v německém Mnichově. Původně se specializovala na kožené výrobky, postupně však svůj sortiment rozšířila o outdoorové oblečení, obuv a vybavení. V průběhu let se značka Salewa neustále vyvíjela a přizpůsobovala měnícím se potřebám outdoorových nadšenců.

Produkty Salewa

Instagram

Strpení prosím…