Fizik Tretry Tempo Decos Carbon Wide 45 bílá/bílá

Kód: 00086596
Dostupné velikosti
39
39,5
40
40,5
41
41,5
42
42,5
43
43,5
44
44,5
45
Barva: bílá/bílá
6 999 Kč
Cena pro členy M1 klubu - 6 859 Kč Registrace

Dostupnost na dotaz

Naše minimalistická karbonová silniční cyklistická obuv s velkorysejším střihem, která kombinuje citlivý výkon s pohodlím a přináší čistý zážitek z jízdy, díky němuž se Decos okamžitě stane klasikou. Decos je výkonnostní silniční bota pro jezdce mimo náročný profesionální peloton.

VLASTNOSTI:

Nový model Decos je naopak ztělesněním proslulého minimalistického designu značky fizik v té nejlepší podobě. U těchto bot jsme disciplinovaně přistoupili k jednoduchosti, abychom vám poskytli čistý zážitek z jízdy na silnici, který od značky fizik očekáváte, od epických jízd ve velkých horách až po granfondové závody a další.

Model Decos Carbon Wide, navržený s výkonnostním střihem pro jezdce se širšími chodidly, poskytuje vyšší objem s větším prostorem v přední části chodidla kolem plosky a metatarzů. 

Ve spodní části podrážky R2 je navrženo vrstvení karbonových vláken, které šetří hmotnost a poskytuje zvýšenou tuhost s indexem tuhosti 10, což z této podrážky činí nejcitlivější v řadě fyzik. Široký větrací otvor a hluboké vnitřní kanálky zajišťují proudění chladicího vzduchu, což napomáhá regulaci teploty. Umístění cepínu je oproti tradičnímu nastavení nastaveno o něco více dozadu, aby se optimalizovala účinnost šlapání a snížila se komprese kolen - to se hodí zejména pro velmi agresivní, dopředné aerodynamické pozice.

Elegantní svršek využívá pružný polyuretanový laminovaný materiál kombinovaný přes pohodlnou síťovinu, což vede ke snížení poddajnosti a poskytuje dlouhotrvající oporu nohy tam, kde je to nejvíce potřeba. Přiléhavost je praktická a rychle se dolaďuje pomocí jediného obousměrného ovladače Li2 BOA®.

SPECIFIKACE:

  • PU laminát na svršku ze síťoviny
  • Systém Li2 BOA® Fit
  • Podešev R2 - plně karbonová jednosměrná, index tuhosti 10
  • Hmotnost: 230 g

Instagram

Strpení prosím…