2023/2024 -30 %

Fischer SPEEDMAX HELIUM SKATE PLUS STIFF 2023/24 186

Kód: 23BE-N00622*186
Dostupné velikosti
176
181
186
191
14 693 Kč 20 990 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme ve středu 15. 5. 2024

Nové Speedmax Helium Skate Plus nabízí maximální výkon při revoluční hmotnosti pouhých 950g a to díky novému jádru Bidirectional Air Core, Helium Shield a World Cup Tip. Cold Base Bonding poskytuje zlepšenou absorpci vosku a voskovatelná bočnice vyrobená ze základního materiálu nabízí optimální kluzné vlastnosti díky sníženému tření. Sportovci tak mohou získat rozhodující setiny sekund, které dělí vítěze od zbytku.

Technologie:

BIDIRECTIONAL AIR CORE
Nejefektivnější Air Core konstrukce od Fischer s výjimečným poměrem výkonu a hmotnosti je nyný možné kombinovat s technologií Cold Base Bonding. Tato kombinace je možná díky preciznímu vývoji v procesech výroby a výrobních zařízeních.

SKATING 610
Konstrukce závodní lyže pro bruslení pro maximální rychlost díky odlehčení špičky a konce lyže. Perfektní pro kompaktní až měkký sněhový podklad.

DTG WORLD CUP PLUS
Úprava skluznice Plus ze Světového poháru. Vyniká velkou univerzálností použití. Hodí se pro všechny sněhové podmínky a při většine případů zaručuje ten nejlepší skluz.

HELIUM SHIELD
Nově vyvinutý laminát z karbonových a skelných vláken umožňuje znatelné snížení hmotnosti běžek při zachování stejné torzní stability a výkonnostních vlastností.

WORLD CUP TIP
Nová, nižší a kratší konstrukce špičky sleduje požadavky ze závodního prostředí. U běžek redukuje švihovou tíhu a umožňuje maximální agilitu.

GLIDING SIDEWALL
Zbrusu nová technologie ze sveta závodního lyžování. Tenký, voskovatelný materiál na bocnici lyží snižuje trení a zvyšuje tak efektivitu skluzu.

COLD BASE BONDING
Revoluce ve výrobě lyží: Technologie Speedmax, na ochranu homogenní molekulární struktury skluznice pro dokonalou absorpci vosku. Zaručuje maximální rychlost.

FINISH FIRST
Nová konečná úprava skluznice. Spojuje v sobě všechny jednotlivé technologické kroky v průběhu zpracovávání skluznice.

PREWAXED
Preparace horkým voskem obsahujícím fluor. Nejlepší kluzné vlastnosti, ochrana proti znečištění a oxidaci. Powered by Vauhti.

HOLE SKI TIP
Bruslařská konstrukce z laminátů HM Carbon pro snížení hmotnosti na špici. Menší vynaložení síly díky sníženému kyvadlovému pohybu.

PRECISION PAIRING SYSTEM
Další generace párování lyží: plně automatizované statické i dynamické měření většího počtu párovacích kritérií slouží k přesnému výběru lyží a jejich optimálnímu párování.

COMPUTER FLEX CONTROL
Minimalizuje rozdíly v páru lyží při zbytkovém napětí a výtlačné síle. Nejlepší vlastnosti při skluzu a odrazu.

FISCHER CARBON FIBRE
Multiosová karbonová tkanina T300 1K pro špičku a konec lyže a jako laminát. Maximální zatížitelnost a minimalizace hmotnosti.

SIDECUT WORLD CUP SKATE
Šipkovitá boční forma pro lepší výkonnost a dynamiku speciálně při bruslařské technice 1:1.

Fischer

Fischer je velmi uznávanou značkou, která je známá svým špičkovým lyžařským vybavením. S historií sahající až do roku 1924 stojí Fischer v čele inovací a technologií ve světě lyžování. Jejím výrobkům důvěřují profesionální sportovci i rekreační lyžaři, takže jsou spolehlivou volbou pro každého lyžařského nadšence.

Produkty Fischer
  • Pohlaví
    Unisex
    Věk
    Dospělí
    Vázání
    Bez vázání
    Technika
    Skate

Instagram

Strpení prosím…