2023/2024 -30 %

Fischer AEROLITE SKATE 90 MEDIUM + RACE SKATE 2023/24+ N22523v + S55020 186

Kód: 23BE-NP22523V*186
Dostupné velikosti
176
181
186
191
8 393 Kč 11 990 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme ve středu 15. 5. 2024

Aerolite Skate 90 je novou alternativou k modelům World Cup. Pokud chcete zlepšit svůj závodní výkon, tato extrémně lehká běžka s konstrukcí Air Core Basalite Pro je ideální. Boční tvar, skluznice a brus jsou z mistrovství světa v kombinaci se stabilní konstrukcí. Tyto vlastnosti poskytují vysokou rychlost a stabilní vlastnosti při skluzu.

Technologie:

AIR CORE BASALITE PRO
Extrémně lehká a protizkrutová konstrukce s extra stabilními bočnicemi. Vlákna z vulkanického bazaltu pro minimální hmotnost a dokonalou pružnost nezávisle na teplotě.

SKATING 115
Speciální předpětí a daleko od sebe vzdálené opěrné plochy na sněhu vedou k vyšší stabilitě a silnému odrazu u tvrdého sněhového podkladu.

DTG WORLD CUP PLUS
Úprava skluznice Plus ze Světového poháru. Vyniká velkou univerzálností použití. Hodí se pro všechny sněhové podmínky a při většine případů zaručuje ten nejlepší skluz.

PRECISION PAIRING SYSTEM
Další generace párování lyží: plně automatizované statické i dynamické měření většího počtu párovacích kritérií slouží k přesnému výběru lyží a jejich optimálnímu párování.

FINISH FIRST
Nová konečná úprava skluznice. Spojuje v sobě všechny jednotlivé technologické kroky v průběhu zpracovávání skluznice.

PREWAXED
Preparace horkým voskem obsahujícím fluor. Nejlepší kluzné vlastnosti, ochrana proti znečištění a oxidaci. Powered by Vauhti.

COMPUTER FLEX CONTROL
Minimalizuje rozdíly v páru lyží při zbytkovém napětí a výtlačné síle. Nejlepší vlastnosti při skluzu a odrazu.

POWER EDGE
Zesílená kostra lyže zvyšuje životnost. Homogenní rozdělení tlaku zajišťuje rovnoměrný otěr vosku.

Fischer

Fischer je velmi uznávanou značkou, která je známá svým špičkovým lyžařským vybavením. S historií sahající až do roku 1924 stojí Fischer v čele inovací a technologií ve světě lyžování. Jejím výrobkům důvěřují profesionální sportovci i rekreační lyžaři, takže jsou spolehlivou volbou pro každého lyžařského nadšence.

Produkty Fischer
  • Pohlaví
    Unisex
    Věk
    Dospělí
    Vázání
    S vázáním
    Technika
    Skate

Instagram

Strpení prosím…