2023/2024 -30 %

Elan Voyager 166 černá

Kód: AARHLK20166
Dostupné velikosti
154
160
166
172
178
Barva: černá
29 253 Kč 41 790 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Dostupnost na dotaz

Radius lyží
12-14 m

Nový Elan Voyager je na světě první, vysoce výkonná skládací all-mountain lyže. Je velmi pohodlná k nošení, protože se dá složit do velikosti 1m. Na druhé straně má Voyager vše, co náročný lyžař u lyže potřebuje, a to, aniž by byl snížen její výkon.

NEJLEPŠÍ DOPROVOD NA CESTY

Letadlem, vlakem nebo autem – je jedno, jak se na hory dostanete, Voyager bude ale vždy vašim dobrodružstvím vyhovovat.

Voyager je další z vysoce inovativních výrobků, na které se Elan zaměřuje v posledních deseti letech, a dokladem toho, že Elan je hlavní značkou pro inovace v celém lyžařském průmyslu. Voyager je první plně funkční skládací lyží, která lyžuje na upravených svazích jako závodní lyže a zvládne jednoduše každý terén. Díky revoluční technologii Elan Connect jsou skládací lyže jednoduché a efektivní pro přepravu, aniž by byl snížen jejich výkon na sjezdovkách.

Tato inovativní technologie je tak dobrá, že i ti nejzkušenější lyžaři byli ohromeni, když jsme jim ukázali lyže, na kterých lyžovali, složené. Unikátní profil Elan Amphibio, laminované dřevěné jádro a boční hrany RST jsou zárukou výkonu, který očekáváte od Elanu, zatímco speciálně vyrobená podložka Fusion a konstrukční prvky technologie Connect jsou nedílnou součástí tohoto výkonu, a ještě navíc umožní složení lyží.

PODROBNOSTI:

  • Kód: AARHLK20
  • Vazby: EMX 12.0 GW
  • Délka/Poloměr: 172 (14.9)
  • Podložka:Carbon reinforced, Fusion plate
  • Din: 3.5 - 12
  • Technologie: Titanium reinforcement, Laminated Woodcore, Amphibio Technology, Connect technology®

 

Elan

Elan je renomovaná značka ve světě lyžování a snowboardingu. Jejich produkty jsou synonymem pro kvalitu, inovaci a výkon. Od začátečníků po profesionály, Elan nabízí širokou škálu lyží, snowboardů a vybavení, které poskytují optimální výkon na svahu. Díky špičkovému výzkumu a technologii je Elan lídrem v oboru, ať už jde o sjezdové lyže, carvingové lyže nebo freeride snowboardy.

Produkty Elan
  • Pohlaví
    Unisex
    Věk
    Dospělí
    Určení - dle úrovně uživatele
    Sportovní
    Terén
    Upravený svah
    Vázání
    S vázáním
    Radius lyží
    12-14 m
    Délka lyže (cm)
    166

Instagram

Strpení prosím…