2023/2024 -40 %

Dynafit Ultra Evo Sunglasses UNI modrá/tmavě modrá

Kód: 08-0000049913
Dostupné velikosti
UNI
Barva: modrá/tmavě modrá
2 250 Kč 3 750 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Dostupnost na dotaz

Ultralehké sluneční brýle Ultra Pro Unisex s polovičními obroučkami a adaptivními čočkami jsou ideální pro rychlou turistiku, kdy se počítá každý gram. Spolehlivá celková ochrana, jasné vidění a styl při minimální hmotnosti: Ultra Pro otevírají nové perspektivy a ideálně doplňují váš efektivní systém DYNAFIT. Při horských sportech potřebují oči speciální ochranu před škodlivým UV zářením, sněhem, špínou a větrem. Prémiové sluneční a lyžařské brýle jsou proto nepostradatelným doplňkem pro každé dobrodružství. S pouhými 31 gramy brýle Ultra Pro, které jsou nejlehčími výkonnými slunečními brýlemi v kolekci DYNAFIT Eyewear, téměř nepocítíte.

Je to model, který si vyberete, když je pro vás rychlost a efektivita nejvyšší prioritou. Můžete se plně soustředit na své projekty a nemusíte myslet na zdraví svých očí. Není na škodu, že v nich navíc vypadáte opravdu dobře. Model Ultra Pro je vybaven kvalitními fotochromatickými čočkami DIVEL Optics z Itálie. Tyto čočky se automaticky a plynule přizpůsobují během několika sekund měnícím se světelným podmínkám. Spolehlivě chrání před UVA, UVB a UVC zářením. Díky velkému zornému poli máte vždy vše na očích a i při vysokých rychlostech jste na cestách v bezpečí.

Materiál Grilamid je lehký, pružný a díky tomu jsou brýle Ultra Pro odolnější proti poškození. Větrací systém zajišťuje neustálou cirkulaci vzduchu a zabraňuje tak zamlžování. Přilnavé koncovky zorníků a gumová nosní podložka zaručují bezpečné držení bez sklouzávání i při intenzivním pohybu. Díky stylovým barvám a ležérnímu designu doplní brýle Ultra Pro váš outfit od hlavy až k patě. Ultra Pro - ultralehké, ultrarychlé.

Dynafit

Dynafit je značka s bohatou historií v outdoorovém průmyslu. Je proslulá svým vysoce kvalitním skialpinistickým vybavením a mezi outdoorovými nadšenci je oblíbená již řadu let. Jejich výrobky jsou navrženy precizně a inovativně, takže jsou spolehlivou volbou pro každé dobrodružství.

Produkty Dynafit
  • Pohlaví
    Unisex
    Věk
    Dospělí
    Zorníky
    Jasno (S3-S4)
    OTG
    Ne

Instagram

Strpení prosím…