2023/2024 -40 %

Dynafit Speedskin Blacklight 80 178 zelená

Kód: 08-0000048938
Více informací
Dostupné velikosti
172
178
Barva: zelená
3 150 Kč 5 250 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Poslední 1 kus skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme v úterý 11. 6. 2024

Skialpinistickou kůži Blacklight 80 vyvinula společnost POMOCA. Zabraňuje nepříjemnému hromadění sněhových chuchvalců a má vynikající přilnavost a skluzové vlastnosti.

Skialpinistickou kůži Blacklight 80 vyvinula společnost POMOCA. Zabraňuje nepříjemnému hromadění sněhových chuchvalců a má vynikající přilnavost a skluzové vlastnosti. Stejně jako všechny lyže od společnosti POMOCA byly i skialpinistické lyže DYNAFIT pro Blacklight 80 vyrobeny ve Švýcarsku a nabízejí přesvědčivou vysokou kvalitu na sjezdovce. Speciální membrána zabraňuje absorpci vody a eliminuje nutnost utěsňovat okraje skluznice.

Kůže jsou odolné proti protržení i opotřebení, navíc je lze snadno složit uprostřed nebo slepit k sobě. Inteligentní systém napínání DYNAFIT propůjčuje ideální spojení mezi skínou a špičkou lyže. Sníh a led se nedostanou pod kůži, protože kůže těsně přiléhá k lyži až ke špičce. Na cestě na vrchol můžete vždy důvěřovat skialpovým lyžím Blacklight - nejvyšší výkon, pohodlí a maximální bezpečnost jsou zaručeny. Skialpinistické lyže Blacklight - 100% spolehlivost až do posledního metru stoupání.

Dynafit

Dynafit je značka s bohatou historií v outdoorovém průmyslu. Je proslulá svým vysoce kvalitním skialpinistickým vybavením a mezi outdoorovými nadšenci je oblíbená již řadu let. Jejich výrobky jsou navrženy precizně a inovativně, takže jsou spolehlivou volbou pro každé dobrodružství.

Produkty Dynafit

Instagram

Strpení prosím…