2023/2024 -40 %

Dynafit Speed Polartec® Hooded Jacket Men_x005F_x000D_ XXL oranžová/černá

Kód: 08-0000071494
Dostupné velikosti
S
M
L
XL
XXL
Barva: oranžová/černá
2 100 Kč 3 500 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Poslední 1 kus skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme v pátek 31. 5. 2024

Technická fleecová bunda s vynikajícím poměrem výkonu a hmotnosti - díky tkanině Polartec® Power Grid™.

Pánská fleecová bunda Speed ​​Polartec® s kapucí vyniká svou všestranností, tepelným komfortem a výbornou prodyšností.

Tato lehká fleecová bunda byla vyvinuta pro výkonnostně orientované skialpinisty, ale funguje skvěle i pro celoroční nošení na jakoukoli jinou sportovní aktivitu. Technická tkanina Polartec® Power Grid™ má na vnitřní straně vaflovou strukturu, která poskytuje výborný tepelný komfort pro túry v chladných dnech. Zároveň disponuje dostatečnou prodyšností díky otevřeným kanálkům pro ideálně regulovanou tělesnou teplotu během aktivity.

Látka je také velmi příjemná k pokožce a rychle odvádí vlhkost od těla. Použitý materiál obsahuje vysoký stupeň recyklovaného plastu, který při výrobě šetří značné množství surovin, vody a energie. Kapuce má přiléhavý střih a lze ji nosit pohodlně i s helmou. Tato bunda se může pochlubit fantastickým sportovním střihem. Strečové manžety a lemy zajišťují dokonalé padnutí bez omezení pohybu. Drobné nezbytnosti můžete uložit do náprsní kapsy.

Dynafit

Dynafit je značka s bohatou historií v outdoorovém průmyslu. Je proslulá svým vysoce kvalitním skialpinistickým vybavením a mezi outdoorovými nadšenci je oblíbená již řadu let. Jejich výrobky jsou navrženy precizně a inovativně, takže jsou spolehlivou volbou pro každé dobrodružství.

Produkty Dynafit
  • Pohlaví
    Muži
    Věk
    Dospělí
    Délka rukávu
    Dlouhý
    Vyhřívání
    Ne

Instagram

Strpení prosím…