2023/2024 -40 %

Dynafit Radical Binding 92

Kód: 08-0000049555
Více informací
7 500 Kč 12 500 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme v úterý 11. 6. 2024

Vázání Radical je již léta osvědčeným univerzálním modelem na klasických lyžařských túrách. Kombinuje odolnost, pohodlí a uživatelsky přívětivé ovládání. Ať už se vydáte na místní hory, nebo na vysokohorskou túru, vázání Radical je vždy dobrou volbou.

Vázání Radical je již léta osvědčeným univerzálním modelem na klasických lyžařských túrách. Kombinuje odolnost, pohodlí a uživatelsky přívětivé ovládání. Ať už se vydáte na místní hory, nebo na vysokohorskou túru, vázání Radical je vždy dobrou volbou. Boční věže Step-In usnadňují vstup do prstové části lyže o více než 30 %. To znamená, že rychle jako blesk jste plně a snadno připraveni vyrazit.

Zároveň zvyšují boční stabilitu při sjezdu. Patní jednotka, nově vyztužená hliníkem pro zvýšení tuhosti, propůjčuje ještě lepší přenos energie mezi patou a lyží, čímž se z vázání stává dlouhotrvající a odolný partner. Radical má dvě výšky stoupání, které můžete snadno a rychle ovládat pomocí holí. Vázání také nabízí 25 mm flexe v nastavení délky, což umožňuje přizpůsobit se různým délkám podrážek. Jeho hodnotu uvolnění lze plně nastavit jak příčně, tak i vertikálně v rozsahu DIN 4 až 10.

Pro větší bezpečnost na ledu nebo krustě lze k skialpinistickému vázání Radical připojit také lyžařské mačky. Stejně jako všechna vázání DYNAFIT bylo i vázání Radical vyvinuto a vyrobeno v Německu a nabízí doživotní záruku DYNAFIT. Radical - švýcarský armádní nůž mezi vázáními.

Dynafit

Dynafit je značka s bohatou historií v outdoorovém průmyslu. Je proslulá svým vysoce kvalitním skialpinistickým vybavením a mezi outdoorovými nadšenci je oblíbená již řadu let. Jejich výrobky jsou navrženy precizně a inovativně, takže jsou spolehlivou volbou pro každé dobrodružství.

Produkty Dynafit

Instagram

Strpení prosím…