2023/2024 -40 %

Dynafit Logo Neck Gaiter UNI zelená/modrá

Kód: 08-0000071416
Dostupné velikosti
UNI
Barva: zelená/modrá
360 Kč 600 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme v pátek 17. 5. 2024

Nákrčník s logem Dynafit je multifunkčním kouskem, který využijete po celý rok. Ochrání vás před chladem během ski touringu, při trailovém běhání, turistice i při jízdě na horském kole. Bezešvý materiál jemný na dotek skvěle odvádí vlhkost. Díky pružnému materiálu můžete nákrčník nosit mnoha různými způsoby: klasicky kolem krku, jako čelenku, ochranu před slunečními paprsky, ke stažení vlasů atd.

Návlek je vyroben z materiálu REPREVE®, který pochází z recyklovaných plastových lahví, které skrze zpracování dostávají druhou šanci jako funkční tkanina. Nákrčník byl navíc ušit "férově" přímo v Evropě, za dodržení vysokých výrobních standardů a snížení vzdálenosti, kterou musel urazit na pulty obchodu. Je k dispozici v široké nabídce barev a potisků, ze kterých si určitě vyberete pro každou příležitost.

Dynafit

Dynafit je značka s bohatou historií v outdoorovém průmyslu. Je proslulá svým vysoce kvalitním skialpinistickým vybavením a mezi outdoorovými nadšenci je oblíbená již řadu let. Jejich výrobky jsou navrženy precizně a inovativně, takže jsou spolehlivou volbou pro každé dobrodružství.

Produkty Dynafit
  • Pohlaví
    Unisex
    Věk
    Dospělí
    Vyhřívání
    Ne

Instagram

Strpení prosím…