2023 -25 %

Castelli Unlimited Puffy Vest XL žlutá/šedá

Kód: 4522010-755
Dostupné velikosti Jak vybrat?
M
L
XL
XXL
3XL
Barva: žlutá/šedá
3 518 Kč 4 690 Kč
Sleva platí do 31. 5. 2024

Dostupnost na dotaz

Teplá a přitom extrémně sbalitelná vesta pro dobrodružné nebo vícedenní vyjížďky. Vnější vrstva z tkaného mikrovlákna odolná proti větru s izolací Polartec® Alpha® Direct.

Tato vesta, která se hodí na vše od silniční jízdy až po bikepacking, v sobě skrývá překvapivě mnoho tepla na překvapivě malém prostoru. Skořepinová tkanina z mikrovlákna zabraňuje větru, zatímco izolační vrstva Polartec® Alpha® Direct poskytuje výjimečné teplo při minimální hmotnosti.

Strečové boční panely zlepšují přizpůsobení a větrání a jsou upraveny tak, aby byly vodoodpudivé, stejně jako zbytek vesty. Na hrudi je kapsa na zip na cennosti a dvě velké zadní kapsy pro snadný přístup. Díky širokému spektru podmínek, které tato vesta pokrývá, ji využijete na jaře a na podzim na silnici, v létě ji budete nosit na šotolinových vyjížďkách v horách a při dalším bikepackingovém dobrodružství ji schováte do brašny na řídítka.

 

Vlastnosti výrobku:

  • Vnější plášť z tkaného mikrovlákna s povrchovou úpravou DWR, odolný proti větru
  • Izolační vrstva Polartec® Alpha® Direct pro maximální loft při minimálním objemu
  • Strečová tkanina Nano Flex na bocích a kapsách dodává pružnost a prodyšnost
  • Kapsa na zip na hrudi
  • 2 velké zadní kapsy
  • Zip YKK® Vislon® s taháčkem ve tvaru U
  • Tkaný vnitřní štítek a vintage logo škorpióna

CASTELLI

Castelli je italská značka specializující se na cyklistické oblečení a vybavení. Je známá pro své inovativní materiály a technologie, které zlepšují výkon jezdců. Jejich produkty jsou navrženy s důrazem na detail a pohodlí. Castelli spolupracuje s profesionálními cyklisty a týmy, což jim pomáhá neustále inovovat a vylepšovat své produkty. Jejich design je často barevný a výrazný, což je oblíbené mezi cyklisty po celém světě. 

Produkty CASTELLI
  • Pohlaví
    Muži
    Věk
    Dospělí
    Délka rukávu
    Bez rukávu
    Užití
    Volnočasové
Velikosti
VAŠE VELIKOST 1 2 3 4 5 6
Obvod hrudi (cm) 82-86 86-90 90-94 94-98 98-106 106-114

Instagram

Strpení prosím…