2023/2024 -30 %

POC Vitrea UNI černá

Kód: PC408308702ONE1
Dostupné velikosti
UNI
Barva: černá
4 018 Kč 5 740 Kč
Sleva platí do 31. 7. 2024

Skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme ve čtvrtek 16. 5. 2024

Pro optimální bezpečnost je důležité mít správný objektiv pro dané podmínky, ne pro daný den nebo hodinu, ale pro daný okamžik. Brýle Vitrea jsou vybaveny systémem rychlé výměny čoček, který lze ovládat, když máte brýle stále na obličeji, což vám umožní prozkoumávat hory s nejlepším možným viděním za všech podmínek.

Ideální pro lyžování kdekoli na horách, nadměrný rám brýlí se rozšiřuje dolů přes tváře pro větší krytí a ochranu. V kombinaci s torickým zorníkem s malým úhlem záběru, který je vybaven technologií Clarity by POC, brýle zajišťují, že vaše vidění do všech stran bude vždy nejostřejší, zejména v dolních okrajových částech těla.

Třívrstvá obličejová pěna je měkká a pohodlná vedle pokožky a poskytuje těsné přilnutí a pohodlné nošení na nejrůznějších tvarech obličeje. Rám z dvojího materiálu vyvažuje tuhost a pružnost, aby brýle pohodlně a bezpečně seděly na nejrůznějších tvarech obličeje.

Všechny dostupné zorníky poskytují ochranu proti UV záření a mají různé úpravy zorníků, aby váš zrak zůstal vždy jasný.

P.O.C.

POC je švédský výrobce přileb, brýlí, ochranných pomůcek a oblečení pro zimní sporty a cyklistiku. POC má křišťálově čistou vizi vytvářet vysoce kvalitní výrobky s dokonalou kombinací bezpečnosti, výkonu a designu. Funkce a účel budou vždy na prvním místě a design je něco, co POC zvládá přirozeně a s hrdostí.

Produkty P.O.C.
  • Pohlaví
    Unisex
    Věk
    Dospělí
    Zorníky
    Univerzální (S2)
    OTG
    Ne

Instagram

Strpení prosím…