2023/2024 -30 %

POC Calyx Selentine XS/S bílá

Kód: PC104831064XSS1
Dostupné velikosti
XS/S
M/L
Barva: bílá
4 543 Kč 6 490 Kč
Sleva platí do 31. 7. 2024

Skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme ve čtvrtek 16. 5. 2024

S jednou přilbou lze dělat vše: ať už lyžujete, jezdíte na kole nebo se věnujete horolezectví, nová přilba Calyx vás ochrání. Přilba splňuje přísné bezpečnostní normy ve třech různých kategoriích testů, je odvětraná, lehká a vysoce odolná, ať už se ji rozhodnete používat kdekoli.

Díky hlubokým větracím kanálkům pro optimální proudění vzduchu a nastavitelným větracím otvorům v horní části přilby lze snadno regulovat proudění vzduchu pro optimální pohodlí v široké škále povětrnostních podmínek. Látkové potahy nad předními a zadními kanálky umožňují vstup vzduchu do přilby, aniž by docházelo k prochladnutí od větru. Nízkoprofilová přilba čerpá inspiraci z našeho lyžařského i cyklistického dědictví a vytváří tak skutečně multidisciplinární přilbu. Je vysoce sbalitelná a je vybavena měkkými náušníky, které lze buď složit do helmy, nebo je snadno vyjmout: ideální v horkých dnech nebo při jízdě na kole či horolezectví.

Mezi vlastnosti patří EPS vložka s dvojí hustotou, která poskytuje dodatečnou ochranu v oblastech, kde je nejvíce potřeba, a vnější skořepina z ABS pro větší odolnost. Systém 360° fit lze také zcela zasunout dovnitř přilby, aby se zmenšil prostor, který přilba zabírá při skladování, a přilba je tak plně sbalitelná. Součástí balení jsou odnímatelné chrániče uší, odnímatelný klip na brýle a nákrčník, což vám dává flexibilitu a svobodu v tom, jak budete svou ochranu nosit.

Specifikace: 

  • multidisciplinární přilba (cyklistika, sjezd, horolezectví)
  • splňuje přísné bezpečnostní normy
  • odvětraná, lehká, odolná 
  • optimální proudění vzduchu
  • EPS vložka
  • systém 360° fit lze zcela zasunout dovnitř přilby 
  • součástí balení: odnímatelné chrániče uší, odnímatelný klip na brýle a nákrčník 

P.O.C.

POC je švédský výrobce přileb, brýlí, ochranných pomůcek a oblečení pro zimní sporty a cyklistiku. POC má křišťálově čistou vizi vytvářet vysoce kvalitní výrobky s dokonalou kombinací bezpečnosti, výkonu a designu. Funkce a účel budou vždy na prvním místě a design je něco, co POC zvládá přirozeně a s hrdostí.

Produkty P.O.C.

Instagram

Strpení prosím…