2023/2024 -35 %

Salewa Paganella Pl M Jkt 52/XL zlatá/černá

Kód: 00-0000027924
Dostupné velikosti
46/S
48/M
50/L
52/XL
54/XX
Barva: zlatá/černá
1 625 Kč 2 500 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Dostupnost na dotaz

Nízkoobjemová technická izolace
Se svým 180-ti těžkým česaným mikrowaflovým fleecem a pohodlným pravidelným střihem je Paganella perfektní nízkoobjemovou izolační vrstvou do chladného počasí pro vše od dlouhých treků po alpské lyžařské túry.

Lehká, přesto teplá
Tento lehký fleece Polarlite je vyroben z všestranného a odolného polyesterového mikrovlákna pro teplo bez hmotnosti. Vlákna jsou tkaná tak, aby byla velmi savá, zatímco vaflová struktura umožňuje rychlejší proudění vzduchu látkou, takže rychleji schne. Svůj název má od Paganelly, hory ve skupině Brenta s výhledem na Trento.

Mezi vlastnosti patří měkký vnitřní límec, klínové rukávy pro volnost pohybu, ploché švy pro pohodlí přiléhající k pokožce, manžety vázané elastanem a dvě kapsy na ruce na zip.

Perfektní lehký, technický fleece pro vysokohorskou turistiku.

Salewa

Značka Salewa, byla založena v roce 1935 v německém Mnichově. Původně se specializovala na kožené výrobky, postupně však svůj sortiment rozšířila o outdoorové oblečení, obuv a vybavení. V průběhu let se značka Salewa neustále vyvíjela a přizpůsobovala měnícím se potřebám outdoorových nadšenců.

Produkty Salewa
  • Pohlaví
    Muži
    Věk
    Dospělí
    Vyhřívání
    Ne

Instagram

Strpení prosím…