2023/2024 -35 %

Ortovox Fleece Gp Classic Knit Hoody M S hnědá

Kód: 8725000006
Dostupné velikosti
S
M
L
XL
XXL
Barva: hnědá
5 849 Kč 8 999 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Poslední 1 kus skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme v pondělí 20. 5. 2024

Pánská mikina ORTOVOX GP CLASSIC KNIT HOODY M je nejteplejší mikinou, kterou ORTOVOX vyrábí. Její odlišnost od zbytku mikin je zřetelná na první pohled. Přední část mikiny je zhotovena z tradičně pletené textilie ze 100% vlněných hrubých přízí, čímž obrovsky získává na tepelné izolaci. Její výjimečnost podtrhuje vaflová struktura na vnitřní straně, která jí dodává pružnost, prodyšnost a ještě zvyšuje teplotní komfort. Tuto mikinu můžeš v podzimních nebo jarních podmínkách nosit jako bundu. Je teplejší víc, než si dokážeš představit.

  • Materiál - MERINO FLEECE GRID PLUS - velmi teplý, elastický a prodyšný - vaflová struktura na vnitřní straně.
  • Celorozepínací zip YKK®.
  • Dvě postranní kapsy a jedna náprsní kapsa.
  • Ergonomický střih, vyvýšený límec a perfektní kapuce.

Extra teplá, komfortní a hlavně stylová

Možná nepotřebuješ tak teplou mikinu, ale chceš ji pro její jedinečnost. Nejlepší materiály, kombinace tradičního a moderního způsobu výroby a stylový vzhled. To je ORTOVOX GP CLASSIC KNIT HOODY M. Klasický hrubý vlněný úplet ještě znásobuje její tepelně izolační vlastnosti a dodává jí unikátní vzhled. Pokud si nedokážeš u mikiny odpustit kapuci, u této si můžeš být jistý prvotřídní kvalitou. Je ušita z několika dílů, které vytvářejí dokonalý anatomický tvar. Mikina MERINO FLEECE GP CLASSIC KNIT HOODY M je vhodná jak pro extrémní zimní sporty, tak pro každodenní nošení.

Ortovox

Ortovox se specializuje na vývoj a výrobu lavinového vybavení a velmi kvalitního oblečení do hor (skitouring, hiking). Je známá zejména díky svým spolehlivým lavinovým vyhledávačům, inovativním lavinovým batohům s airbagem a vysoce funkčním a odolným oblečením.

Produkty Ortovox
  • Pohlaví
    Muži
    Věk
    Dospělí
    Délka rukávu
    Dlouhý
    Vyhřívání
    Ne

Instagram

Strpení prosím…