Mortirolo 6S Jacket XXL červená/stříbrná

Kód: 4522509-023
Dostupné velikosti Jak vybrat?
M
L
XL
XXL
3XL
Barva: červená/stříbrná
4 990 Kč
Cena pro členy M1 klubu - 4 890 Kč Registrace

Dostupnost na dotaz

Tato bunda je ideální pro mírné zimy nebo pro jezdce, kteří mají tendenci se přehřívat, a je vybavena naší hřejivě zateplenou tkaninou GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® na přední straně a rukávech, zatímco zadní strana je bez membrány, aby mohla vlhkost unikat. Jedná se o bundu bez závodního střihu, která se přizpůsobí většině postav.

Bunda Mortirolo byla navržena tak, aby byla teplá a příjemná v chladných dnech a zároveň zabraňovala přehřívání a hromadění vlhkosti uvnitř bundy. Tuto bundu si vyberte pro jízdu v chladných, ale nikoli mrazivých teplotách, nebo pro jízdu s vysokou intenzitou, nebo pokud máte tendenci se hodně potit. Tato bunda vyniká v široké škále podmínek, pokud není prudká zima nebo neprší. Je to kombinace správných materiálů a konstrukce, díky kterým tak dobře funguje.

Největší zima vám bude na horní části hrudníku a na pažích, proto jsme použili naši třívrstvou tkaninu GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® X-Fast s luxusním fleecem uvnitř, který zajišťuje větší teplo. Spodní část předního dílu je z naší středně silné tkaniny GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® s lehce počesanou vnitřní stranou. Obě tyto tkaniny poskytují 100% ochranu proti větru, vynikající ochranu proti stříkající vodě a nejlepší prodyšnost ve své třídě.

Zadní strana je z naší broušené fleecové tkaniny ze 100% polyesteru Warmer s vynikajícím odvodem vlhkosti. Není větruodolná, takže propouští velké množství vlhkosti. Zůstanete sušší, a proto vám bude tepleji a pohodlněji. Bunda má neutrální střih. Není příliš rajcovní, takže je pod ní místo pro další vrstvu, ale rozhodně se nebude třepetat ve větru.

Vlastnosti výrobku:

  • Tkanina GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® X-Fast s fleecovou podšívkou na horní části hrudníku a na přední straně rukávů.
  • GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® Mid s lehce počesanou vnitřní stranou na spodní straně předního dílu.
  • Reflexní panel na hrudi
  • Teplejší zadní strana umožňuje únik tepla a vlhkosti
  • Reflexní tepelné přenosy na kapsách pro maximální viditelnost
  • 3 zadní kapsy
  • Zip YKK® Vislon®

CASTELLI

Castelli je italská značka specializující se na cyklistické oblečení a vybavení. Je známá pro své inovativní materiály a technologie, které zlepšují výkon jezdců. Jejich produkty jsou navrženy s důrazem na detail a pohodlí. Castelli spolupracuje s profesionálními cyklisty a týmy, což jim pomáhá neustále inovovat a vylepšovat své produkty. Jejich design je často barevný a výrazný, což je oblíbené mezi cyklisty po celém světě. 

Produkty CASTELLI
Velikosti
VAŠE VELIKOST 1 2 3 4 5 6
Obvod hrudi (cm) 82-86 86-90 90-94 94-98 98-106 106-114

Instagram

Strpení prosím…