2022 -30 %

Bianchi Impulso E-Road Ultegra 50/34 Ebikemotion X35+ celeste, 14197 M tyrkysová

Kód: YRBM4IMDIE
Dostupné velikosti
M
L
Barva: tyrkysová
74 193 Kč 105 990 Kč
Sleva platí do 31. 5. 2024

Dostupnost na dotaz

Materiál rámu
Karbon

E-Impulso Road je silniční elektrokolo určené pro milovníky dlouhých stoupání do ještě větších výšek, pro ty, kteří chtějí prozkoumat všechny horské průsmyky nebo slavné kopce jako Stelvio, Gavia nebo Pordoi. S kolem Ebikemotion X35+ můžete snít ve velkém.

Přepracovaná verze hydroformovaného hliníkového rámu s předmontovaným zadním nosičem a blatníky, možnost použití plášťů o šířce až 40 mm a také vnitřně vedené kabelové svazky se postarají o výkon a moderní design zároveň. Hydraulické kotoučové brzdy zajišťují dokonalou modulaci brzdné síly za všech podmínek a celokarbonová vidlice zaručuje snadné a přesné ovládání.

Motor X35+ s výkonem 36 V/250 W a točivým momentem 40 Nm, který je prakticky ukryt v zadním náboji, nabízí ideální úroveň asistence v rozmezí 15-25 km/h. Systém je napájen tenkou baterií s kapacitou 250 Wh umístěnou ve spodní rámové trubce. Vodotěsný nabíjecí port je umístěn nad středovým složením v předním rámovém trojúhelníku.

Impulso e-road využívá integrované ovládání iWOC One, které poskytuje 3 úrovně asistence. Mobilní aplikace Ebikemotion slouží ke snadnému ovládání a správě funkcí systému a také k záznamu trasy pomocí GPS a různých údajů o jízdě. Speciální fitness funkce systému umožňuje automatické dávkování asistence podle nastavené maximální tepové frekvence, abyste se udrželi ve své komfortní zóně.

VNITŘNÍ POHON - EBIKEMOTION X35

  • Motor o výkonu 250 W ukrytý v zadním náboji s točivým momentem 40 Nm.
  • Integrovaná baterie s kapacitou 250 Wh v dolní rámové trubce
  • Integrované ovládání iWOC One
  • Tři úrovně asistence: ECO-30 %, Comfort-60 % a Power-100 %.
  • Celková hmotnost 3,5 kg

Instagram

Strpení prosím…