2023/2024

Go W Jacket L vínová

Kód: 4521540-421
Dostupné velikosti Jak vybrat?
XS
S
M
L
Barva: vínová
5 690 Kč
Cena pro členy M1 klubu - 5 576 Kč Registrace

Dostupnost na dotaz

Bunda Go je nejuniverzálnější bundou značky Castelli. Lze ji použít jako lehkou bundu do mírných podmínek nebo ji přidáním izolačních vrstev pod ni použít do chladných podmínek. Elastická, pohodlná, prodyšná, větruodolná, voděodolná, elegantní a lehká, to vše tato bunda má. Vyjděte ven a jděte.

Pokud hledáte jen jednu bundu, která by zvládla vše, začněte zde. Použili jsme naši nejlehčí třívrstvou strečovou tkaninu GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®, díky které se skvěle hodí do mírnějších podmínek, a díky streči skvěle padne. Jedná se o stejnou vnější tkaninu, jakou používáme u naší bundy Alpha RoS 2, kterou server Cyclingnews.com označil za "etalon toho, jak by měly fungovat nejlepší zimní bundy", ale bunda Go Jacket se vzdává integrované vložky Alpha, takže se můžete rozhodnout, kolik izolace potřebujete.

Přidáním základní vrstvy Flanders Warm a termo dresu rozšíříte rozsah pohodlí až na teploty pod bodem mrazu. Tkanina je však jen začátek. Přizpůsobili jsme střih tak, aby byl těsně u těla, ale ne příliš. Díky tomu má bunda dobrý střih, který dotvářejí detaily, jako je bezšvová úprava spodního lemu a barevná přední kapsa na zip. Skryté vnitřní manžety jsou příjemným komfortním prvkem a oceníte, jak eliminují průvan od zápěstí.

Na zadní straně jsou tři kapsy, přičemž přes celou spodní část kapes se táhne velký reflexní pruh pro noční viditelnost. Kam tato bunda v naší nabídce patří? Je podobně hřejivá jako bunda Perfetto RoS W Long Sleeve, ale působí elegantněji, má mírně volnější střih a za vlhkého počasí tolik nechrání.

Vlastnosti výrobku:

  • Celá softshellová konstrukce s technologií GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® 150 zabraňuje pronikání studeného větru a zároveň nabízí výjimečnou prodyšnost.
  • Vynikající elasticita s neutrálním střihem pro větší pohodlí
  • Strečový panel na zápěstí
  • Přední kapsa na zip
  • Zip YKK® Vislon® s pogumovaným táhlem zipu
  • Konstrukce bez šití v pase pro čistý, technický vzhled
  • 3 zadní kapsy
  • Velký reflexní pruh přes kapsy pro viditelnost za špatného osvětlení
  • Pohlaví
    Ženy
    Věk
    Dospělí
    Délka rukávu
    Dlouhý
Velikosti
VAŠE VELIKOST 1 2 3 4 5 6
Obvod hrudi (cm) 82-86 86-90 90-94 94-98 98-106 106-114

Instagram

Strpení prosím…