2023/2024 -30 %

Fischer TWIN SKIN RACE STIFF + RACE CLASSIC 2023/24+ N20622 + S55220 207

Kód: 23BE-NP20622*207
Dostupné velikosti
197
202
207
9 793 Kč 13 990 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme ve čtvrtek 16. 5. 2024

Lehká vysoce kvalitní běžky Twin Skin v konstrukci Air Core. Twin Skin Race poskytuje perfektní přilnavost a vynikající skluzové vlastnosti s novými dvěma kratšími, ale širšími mohérovými pásky. Perfektní parťák i do tvrdých a ledových podmínek.

Technologie:

AIR CORE BASALITE PRO
Extrémně lehká a protizkrutová konstrukce s extra stabilními bočnicemi. Vlákna z vulkanického bazaltu pro minimální hmotnost a dokonalou pružnost nezávisle na teplotě.

CLASSIC 812
Konstrukce závodních lyží s dlouhou, dynamickou voskovací komorou pro minimální otěr vosku. Oblast použití: studené podmínky a podmínky pro suchý vosk.

DTG WORLD CUP PLUS
Úprava skluznice Plus ze Světového poháru. Vyniká velkou univerzálností použití. Hodí se pro všechny sněhové podmínky a při většine případů zaručuje ten nejlepší skluz.

PRECISION PAIRING SYSTEM
Další generace párování lyží: plně automatizované statické i dynamické měření většího počtu párovacích kritérií slouží k přesnému výběru lyží a jejich optimálnímu párování.

FINISH FIRST
Nová konečná úprava skluznice. Spojuje v sobě všechny jednotlivé technologické kroky v průběhu zpracovávání skluznice.

PREWAXED
Preparace horkým voskem obsahujícím fluor. Nejlepší kluzné vlastnosti, ochrana proti znečištění a oxidaci. Powered by Vauhti.

COMPUTER FLEX CONTROL
Minimalizuje rozdíly v páru lyží při zbytkovém napětí a výtlačné síle. Nejlepší vlastnosti při skluzu a odrazu.

POWER EDGE
Zesílená kostra lyže zvyšuje životnost. Homogenní rozdělení tlaku zajišťuje rovnoměrný otěr vosku.

TWIN SKIN
Dva oddělené pásy, vsazené a integrované různě hluboko do skluznice, vedou k pružnému a harmonickému skluzu. Pásy z mohéru se obzvláště v tvrdých nebo ledovatých podmínkách starají o bezpečný odraz.

Fischer

Fischer je velmi uznávanou značkou, která je známá svým špičkovým lyžařským vybavením. S historií sahající až do roku 1924 stojí Fischer v čele inovací a technologií ve světě lyžování. Jejím výrobkům důvěřují profesionální sportovci i rekreační lyžaři, takže jsou spolehlivou volbou pro každého lyžařského nadšence.

Produkty Fischer
  • Pohlaví
    Unisex
    Věk
    Dospělí
    Vázání
    S vázáním
    Technika
    Klasika

Instagram

Strpení prosím…