2023/2024 -35 %

Salewa Fanes Sarner Rdsdwn W Hyb Jkt. 42/36 béžová

Kód: 00-0000027761
Dostupné velikosti
40/34
42/36
44/38
Barva: béžová
6 013 Kč 9 250 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme v pátek 17. 5. 2024

Tradice se snoubí s inovacemi - Fanes Sarner Down Hybrid má víceúčelovou konstrukci, která kombinuje bílé kachní prachové peří s vysokou hřejivostí 90/10 a plnivostí 750 % na trupu a zádech s rukávy s konstrukcí Sarner vyrobenými ze 100% recyklované vlny. Péřová výplň je chráněna superlehkou, ripstopovou a voděodolnou skořepinovou tkaninou s povrchovou úpravou DWR (durable water repellent).

Jedná se o výrobek s dlouhou životností, který je vyroben tak, aby vám pomohl zůstat v teple s čistým svědomím. Naše prachové peří s certifikací RDS je kontrolováno v každé fázi dodavatelského řetězce, aby bylo zajištěno, že ptáci, kteří ho dodávají, nejsou násilně krmeni ani oškubáváni zaživa. Pletenina Sarner purl je tradiční jihotirolská technika, díky níž vzniká hustá vlněná tkanina, která je teplejší a odolnější vůči větru a dešti. Pro rukávy zde používáme směs recyklované vlny a syntetických přízí, abychom získali úplet Sarner se zvýšenou měkkostí a hydrofobními vlastnostmi.

Fanes Sarner Down Hybrid má řadu funkčních detailů, včetně hřejivé zateplené kapuce s vysokým integrovaným límcem proti bouři, ergonomických ramen a klínového spojení rukávů, které zajišťuje plnou volnost pohybu. Přední zip má po celé délce vnitřní větruodolnou légu, která utěsňuje ledový průvan. Kapsy: dvě kapsy na zip na ruce a dvě prostorné vnitřní kapsy ze síťoviny.

Hybridní bunda s moderním designem, který kombinuje výhody moderních izolačních technologií s tradičním zpracováním vlny.

Salewa

Značka Salewa, byla založena v roce 1935 v německém Mnichově. Původně se specializovala na kožené výrobky, postupně však svůj sortiment rozšířila o outdoorové oblečení, obuv a vybavení. V průběhu let se značka Salewa neustále vyvíjela a přizpůsobovala měnícím se potřebám outdoorových nadšenců.

Produkty Salewa
  • Pohlaví
    Ženy
    Věk
    Dospělí
    Délka rukávu
    Dlouhý
    Vyhřívání
    Ne

Instagram

Strpení prosím…