2023/2024 -30 %

Elan Primetime 44+ FX EMX12.0 151 šedá

Kód: ABCKRB23151
Dostupné velikosti
144
151
158
165
172
179
Barva: šedá
16 443 Kč 23 490 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Dostupnost na dotaz

Radius lyží
12-14 m

S lyžemi Primetime 44+ si užijete skvělou podporu a rovnováhu, jsou vyrobeny na širší platformě pro snadnou dostupnost, maximální obratnost a jistou, inspirující jízdu.

Vychutnejte si snadný a energický carving s výhodou o něco širší 74mm platformy pro podporu a rovnováhu a zároveň si udržte obratnost díky kratšímu rádiu oblouků. Lyže Primtime 44+ jsou vyrobeny s technologií PowerMatch, která přizpůsobuje konstrukci lyže způsobu, jakým lyžař tlačí na hranu a zajišťuje tak bezproblémový přenos energie. Profil Amphibio je vylepšen dřevěným jádrem s dvojí hustotou Dual Density, které zahrnuje husté dřevo se silnějším profilem podél vnitřní hrany a podél vnější hrany tenčí profil s lehčím dřevem.

To vede k tomu, že lyže má ideální množství energie, stability a odrazu s intuitivní ovladatelností a plynulým vedením stopy. Jedna vrstva titanalu dodává lyži dodatečnou oporu a plynulost, přepracovaný systém vázání Fusion X s vyvýšenou špičkou pro lepší rovnováhu umožní freeflexový pocit. Lyže Primetime 44+ jsou určeny pro lyžaře, kteří hledají správnou kombinaci snadné ovladatelnosti v segmentu širších lyží na sjezdovku.

PODROBNOSTI:

  • Kód: ABCKRB23
  • Vazby: EMX 12.0 GW Fusion X BLK/BLUE
  • Systém: Fusion X
  • Profil: Amphibio
  • Din: 3,5 - 12
  • Technologie: High Speed Gliding Base, Mono Ti, DualDensity Woodcore, Power Match Tecnhnology, RST Sidewall

Elan

Elan je renomovaná značka ve světě lyžování a snowboardingu. Jejich produkty jsou synonymem pro kvalitu, inovaci a výkon. Od začátečníků po profesionály, Elan nabízí širokou škálu lyží, snowboardů a vybavení, které poskytují optimální výkon na svahu. Díky špičkovému výzkumu a technologii je Elan lídrem v oboru, ať už jde o sjezdové lyže, carvingové lyže nebo freeride snowboardy.

Produkty Elan
  • Pohlaví
    Unisex
    Věk
    Dospělí
    Určení - dle úrovně uživatele
    Sportovní
    Terén
    Upravený svah
    Vázání
    S vázáním
    Radius lyží
    12-14 m
    Délka lyže (cm)
    151

Instagram

Strpení prosím…