2023 -40 %

Dynafit Artist Series CO T-Shirt M M tmavě modrá

Kód: 08-0000071522
Dostupné velikosti
S
M
L
Barva: tmavě modrá
660 Kč 1 100 Kč
Sleva platí do 30. 9. 2024

Dostupnost na dotaz

Pánské tričko 24/7 Artist Series ze 100% organické bavlny vnese do vašeho každodenního života sportovní nádech díky svému výjimečnému grafickému designu. Bavlněné tričko Artist Series bylo vyvinuto ve spolupráci s italským umělcem Francescem Pavignanem a americkým umělcem Johnem Fellowsem.

Ti exkluzivně pro společnost DYNAFIT nakreslili motivy, které nyní zdobí trička ze 100% organické bavlny. Za "letní trilogii 2021" je zodpovědný italský umělec Francesco Pavignano. Tři návrhy - "běh", "turistika" a "jízda na koni" - ztělesňují neomezenou škálu možností, které nabízí léto na horách.

John Fellows si ve svých motivech pohrává se stereotypy, se kterými se člověk na horách setkává, a s přimhouřením oka je ilustruje postavami "oldschooler", "freerider" a "skimo girl". S těmito tričky volného střihu můžete udělat super sportovní dojem i mimo sníh. Tričko 24/7 Artist Series - Umění se potkává s horami.

Dynafit

Dynafit je značka s bohatou historií v outdoorovém průmyslu. Je proslulá svým vysoce kvalitním skialpinistickým vybavením a mezi outdoorovými nadšenci je oblíbená již řadu let. Jejich výrobky jsou navrženy precizně a inovativně, takže jsou spolehlivou volbou pro každé dobrodružství.

Produkty Dynafit
  • Pohlaví
    Muži
    Věk
    Dospělí
    Délka rukávu
    Krátké
    Vyhřívání
    Ne

Instagram

Strpení prosím…